Ahmet Tokyüz adlı üyeden alıntı

149,99 TL yazıyor fakat ürünün ön sipariş fiyatı tek çekimde 108, 12 taksitte 118 TL. Daha ucuzu ve güvenilir yer biliyorsan söyle oradan alalım. Yaptığın bu davranıştan sonra az bile bu fiyatlar. Korsana devam ettiğiniz sürece sittin sene inmez bu fiyatlar.:rolleyes:

Kardeşim bende ps3 var tam 10 tane oyunum var ve hepsi de orjinal!Bende biliyorum fw kırıp içine yada hardisk'e 100 oyun basmayı.Ben oyun türkçe çıktığı için alıyorum ve almaya devam edeceğim.

Bizim oynadığımız oyunlarıda (ps3) o getiriyor.Valla alabiliyorsan dışardan al diyecem de 30-40 lira için o eziyet çekilmez.

Artı ben warez hem destekçisiyim hemde değil.Warez iyidir.Çünkü parası olmayan için ilaç gibi bir şey.Mesela şöyle örnek vereyim.Native Instruments diye bir müzik firması var.Dünyaca ünlü vst(sanal enstrumental)leri ile meşhur piyanodan tut kemana kadar her türlü enstrumental.Bunu alıyorum desen 3 milyar.Ben gibi asgari ücret adamın 5 ay işe gidip yemeden içmeden bunu biriktirip alması lazım.Ne yapalım?5 ay buna mı çalışalım?O yüzden burda warez devreye girer.Ve bu 180 gb'dı yanlış hatırlamıyorsam bunu indirmeye başlarsın.
Ayrıca bir sürü tanıdığım var filmden tut oyun işi yapan.Onlar beni ilgilendirmez ama bundan ekmek yiyen varsa sen hesap et gerisini!