Hocam bu konuyu takip ediyorum da sürekli yasal sorun olur mu olmaz mı diye soruyorsunuz , olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.
Eğer sadece olay yasallıkta ise ve madem büyük (!) bir yatırım yapacaksanız gidin bir avukata olmadı iki avukata danışın onlar sizi yönlendirsinler.
Ama ben olayın kesinlikle burasında değilim , SWOT analizi yaptıysanız- yapmadan girerseniz zaten hiç girmeyin derim- bence olayın en tehlikeli boyutu yasallık boyutu değil , bunca dosya upload siteleri varken neden SİZ ? eğer slider yükleyeceksem slideshare var , eğer animasyonlu slide yapacaksam prezi.com var , eğer resim yükleyeceksem imageshack ve benzeri bir sürü site var , eğer normal (legal ) dosya yükleyeceksem uploaded gibi dosya yükleyerek para bile kazanabileceğim siteler var, video yükleyeceksem youtube var ,yüklediğim dosyaları her platformda açmak istiyorsam dropbox var google drive var , demek istediğim BENİM (müşterinin ) SİZİ kullanmayı cezbedecek birşeyiniz yoksa bu işin yasallığını düşünmeyin boşuna derim.
Rastgele.