Share13 adlı üyeden alıntı

Hepsinin bi hatasız olmuştur elbette?


:D Valla hata arandıktan sonra istendiği taktirde her sitede bir hata bulunur. Fakat dosya paylaşım sitelerinde çok daha kolay hata bulunur. O yüzden siteyi açarsınız, sonra başlarsınız dua etmeye.

Ben dahil bütün internet kullanıcılarının bu zamana kadar internette yaptıklarını araştıracak olsak muhakkak hapse girmelerine neden olacak bir şey yapmışlardır. Ya paylaştıkları resim yada video telif hakkıdır, argo bir kelime kullanmışlardır, MP3, film yada dizi indirmiş yada izlemişlerdir.

Ben size açmayın demiyorum. Fakat büyük risk var. Çünkü sizi kayda değer yerlere ulaştıracak kişiler illegal dosya yükleyecek kişiler. Onların paylaşımlarına izin verirseniz her türlü başınız belaya girecek. Şikayet gelmesini beklerseniz çok beklersiniz. Atıyorum Muyap bir kez şikayet eder, iki kez şikayet eder, en sonunda seninle mi uğraşıcam der siteyi kapattırır. Telif hakkı olayı güzel olduğundan çok başa beladır.

İllegallikle hiç bir alakası olmayan maçkolik'i kapattılar, maçkolik'in sahipleri dava açıldığını site kapandıktan sonra öğrendi. Kapatılma gerekçesi de iddaa **************lığı yapan birisinin savunmasında maçkolik'ten bahsetmesi. Atıyorum Adam "maçkolik'e girdim, maçlara baktım" gibi bir şey söylüyor. Gidiyorlar maçkolik'i kapatıyorlar. Tabi maçkolik onlarca milyon dolarlık bir site olduğu için sağlam avukatlarla iki günde açtırıyorlar siteyi.

Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Dolayısıyla dosya paylaşım gibi illegalliğin üst seviyelerde olacağı bir sitenin kapanmamasını kimse garanti edemez.