-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağlam hizmet istiyorsan belli başlı, köklü yerlerden, data centerlerden alacaksın gerisi hikaye...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Piyasa ölü değil aslında ama , her yerde olduğu gibi ölücüler çok.Şahsen bana bir tasarım teklifi geldiğide yapacaklarımın demosunu gösterdikten sonra fiyatı hizmeti anlatırım " yoğ efendim bunu su kadar paraya yapanlar " var diyen olursa eyvallah kardeşim git o adama o paraya yaptır beni de meşgul etme der geçerim.Freelance çalışanlara yükleniyorlar bu konuda ama bir çok ajans bunu yapıyor hatta daha da kötüsünü yapıyorlar.
Bu yüzden bu iş tavsiye ve verdiğiniz referansla yürür.Bir kere kendinizi ispatlarsanız gerisi zaten alır başına gider , o 2o Tl lik admlarda 20 Tl lik kişileri dolandırmaya devam ederler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
boşverin ucuz etin yahnisi yenmez misali ucuza iş yaptırıp dolandırıldım diye piyasada gezen müşteriye bunlar az bile. hadi bu adamlar 18 yaş altı hobi olsun diye yapan bebeler. müşterilere ne demeli? bir yandan iyi oluyor, ucuz işe dolandırılıp kaliteli işin kıymetini anlasınlar. Benim çok başıma geldi bu tip müşteriler. Şu adam 20 tlye yapıyor senin yaptığın işi diyip, dolandırıldıktan sonra ağzı yanıp bana dönen çok müşteri var. İyi oluyor iyi ellemeyin : ))
Kurumsal Temalar için Ruyadizayn.c o m tıklayınız.
mail: emre@ruyawebajans.com