lostyazilim
tr.link

Piyasa iyice yerlerde

34 Mesajlar 4.392 Okunma
lstbozum
tr.link

Samet Pehlivanlar Samet Pehlivanlar Frontend Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Frontend Dev
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 10, (%100)

Sertdemirli adlı üyeden alıntı

Yorumların tamamını okuyamadan cevap veriyorum birşey kaçırdıysam kusuruma bakmayın.
Yıl 2006 çocukluk dönemimde web siteye merakım ile kayıt olduğum isimtescil bugüne kadar tık demedi. düşünün ptt den hesapa çek ile para gönderiyordum taa o yaşlardayım : ) Şimdi hala açık 1 hostingim var isimtescilde tabiri caizse canavar. Diğerleri adult oda kendi sunucumda : ) hosting önerisi diyorsanız isimtescil.

Konumuz o değildi ama saol.

wmaraci
reklam

BosTencere BosTencere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
sağlam hizmet istiyorsan belli başlı, köklü yerlerden, data centerlerden alacaksın gerisi hikaye...

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
Piyasa ölü değil aslında ama , her yerde olduğu gibi ölücüler çok.Şahsen bana bir tasarım teklifi geldiğide yapacaklarımın demosunu gösterdikten sonra fiyatı hizmeti anlatırım " yoğ efendim bunu su kadar paraya yapanlar " var diyen olursa eyvallah kardeşim git o adama o paraya yaptır beni de meşgul etme der geçerim.Freelance çalışanlara yükleniyorlar bu konuda ama bir çok ajans bunu yapıyor hatta daha da kötüsünü yapıyorlar.
Bu yüzden bu iş tavsiye ve verdiğiniz referansla yürür.Bir kere kendinizi ispatlarsanız gerisi zaten alır başına gider , o 2o Tl lik admlarda 20 Tl lik kişileri dolandırmaya devam ederler.

RuyaWebAjans RuyaWebAjans www.ruyawebajans.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 25 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
boşverin ucuz etin yahnisi yenmez misali ucuza iş yaptırıp dolandırıldım diye piyasada gezen müşteriye bunlar az bile. hadi bu adamlar 18 yaş altı hobi olsun diye yapan bebeler. müşterilere ne demeli? bir yandan iyi oluyor, ucuz işe dolandırılıp kaliteli işin kıymetini anlasınlar. Benim çok başıma geldi bu tip müşteriler. Şu adam 20 tlye yapıyor senin yaptığın işi diyip, dolandırıldıktan sonra ağzı yanıp bana dönen çok müşteri var. İyi oluyor iyi ellemeyin : ))

Kurumsal Temalar için Ruyadizayn.c o m tıklayınız.

mail: emre@ruyawebajans.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al