-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar film indir kelimesinden sizce çok hit gelir mi? Nasıl kelime sizce. ? Şuan 23. sıradayım çalışma yaptırıyorum.Yorumlarınızı almak istedim
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece ana kelimeden beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm, her girdiğiniz içeriği imleyerek üst sıralara çıkartırsanız +10k hit alacağınızı tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Oluklu Mukavva
-
-
Ad Soyad
ö** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
en güzel örneği ben vereyim isterseniz film indir kelimesinde benim sitem 2.sırada evet sitem daha bir aylık bir site 11K dün tekil hitim vardı bu konuyu gördükten sonra birde baktım nekadar kişi gelmiş bu kelimeden diye sadece 264 kişi yani tek kelime odaklı çalışmamanızı tavsiye ederim daha çok açmış olduğunuz filmler üzerinde çalışma yapın ben öyle yapıyorum kendi çalışma taktiklerim var ve bir çok önemli son çıkan filmde 1. sıradayım asıl hit bunlardan geliyor demek istediğim kelime daklı değil de film odaklı çalışın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Oluklu Mukavva
-
-
Ad Soyad
ö** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
rica ederim iyi çalışmalar
kerimg
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu yazın üzerine googlede film indir yazdım ve gördügüm kadarıyla adam gibi bi site yok bence güzel bi site acarsan iyi iş yapabilirsin ama dikkat et sitende indirme butonlarında ad.fy gibi reklamlar olmasın yani kar amaclı site acma yoksa sende hit kasamassın önerim budur diycektimki zaten siten varmış önerilerimi dikkate al genede :))