lostyazilim
tr.link

Sıfırdan Wordpress Tasarımı yaptırmak Ne kadar Tutar?

12 Mesajlar 3.218 Okunma
acebozum
tr.link

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Hocam bence 600-700 verceğinize ya hazır tema alın.Yada bu parayla yavaş yavaş eğitim alırsınız uzun sürer ama başarırsanız kendi temanızı yapabilirsiniz.

ya da bir alternatif basit bir wp tema bulun isteğinize göre sonra onda edit istediğiniz yerlerin listesini çıkarın eğer istekleriniz aşırı olmazsa fazla pahalı olcağını sanmıyorum.Hem ucuza gelir hem size özel olur.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
elektronikssl
webimgo

Samet Pehlivanlar Samet Pehlivanlar Frontend Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Frontend Dev
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 10, (%100)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Hocam bence 600-700 verceğinize ya hazır tema alın.Yada bu parayla yavaş yavaş eğitim alırsınız uzun sürer ama başarırsanız kendi temanızı yapabilirsiniz.

ya da bir alternatif basit bir wp tema bulun isteğinize göre sonra onda edit istediğiniz yerlerin listesini çıkarın eğer istekleriniz aşırı olmazsa fazla pahalı olcağını sanmıyorum.Hem ucuza gelir hem size özel olur.

Öneri için teşekkürler. Eğitim almamı gerektirecek bir durum söz konusu değil. Zaten profesyonel olarak özel bir şirkette web tasarımcı olarak çalışıyorum. Ayrıca hali hazırda wp ile ilgili sitelerimin tasarımını kendim çok rahat bir şekilde düzenleyebiliyorum.

Benim merak ettiğim, dışarıda bu iş ne kadara mal oluyor. Sadece bir temaya ihtiyacım var ve özel olmasını istiyorum. O yüzden piyasayı merak ediyorum, toplamda ne kadara gelir diye.

Duruma göre maaliyeti çok olursa tasarımını ve css dökümünü kendim yapar, sadece wp entegre kısmını birine yaptırabilirim.

Ayrıca herkesin bir fikri oldu bu konuda.
Cevaplar için teşekkürler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al