Kusura bakma genç, hiç webmaster'lık bilmeyen başlangıç seviyesindeki arkadaşlara yararlı bilgiler vermişsin ama yazın çok amatörce olmuş. Konuya girer girmez ilk bu kısmı okudum:

Google tabi salak ya sizin bunu yaptığınızdan haberi yok. Asıl salak olanlar bunları kullananlar.

10 yıla yakındır webmaster'lık ile uğraşıyorum, bir kere bile hit arttırma programı kullanmadım. Fakat burada olmak üzere bir çok kişi hit arttırma programı kullanmıştır. Dolayısıyla onlara salak diyerek hakaret etme hakkın yok.

Yazının diğer kısımlarından da biraz okudum ve üslup olarak çok antipatik, bir sürü yazım hatası da var. Makalelerde samimiyet güzeldir fakat sen sanki 40 yıllık askerlik arkadaşına webmaster'lık anlatıyormuşsun gibi yazmışsın. Fakat unutmamalısın ki sen burada genel bir kesime hitap ediyorsun.

Ha ben çok mu terbiyeliyim? Maalesef değilim. Hatta özel hayatımda ve arkadaş ortamımda standartlara göre terbiyesiz biriyim bile diyebilirim. Fakat blog yazarlığı yapacaksan yazım kuralları kadar üslupta çok önemli.