-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Youtube' da bana ait olmayan videolarla video sitesi kursam ve domain de atıyorum, youtubesecmeleri.com gibi olsa başım derde girer mi? Videoları kullanmam sakınca yaratmaz diye düşünüyorum çünkü zaten Youtube yayınlamak için gereken kodu veriyor. Ama domainde Youtube ibaresi geçmesi beni düşündürüyor. Ciddi bir proje var da aklımda. Bu konuda tartışalım istedim. Yorumlarınızı, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Ben kendi yükledim videolarla bir site açtım. İmzamdaki ikinci site ama gene adsense alamadım. Ancak youtube sorun etmez ama adsense sorun edebilir. Özellikle telifli video eklersen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Youtube geçerse telif hakkına girebilir ayrıca muyap'ın videolarını eklerseniz davada açar size
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Ben kendi yükledim videolarla bir site açtım. İmzamdaki ikinci site ama gene adsense alamadım. Ancak youtube sorun etmez ama adsense sorun edebilir. Özellikle telifli video eklersen.
Sitenizi inceledim. Çok hoş bir arayüzü var. Başarılar dilerim. :) Peki Adsense dışında bir reklam ağına kabul edilebilir miyiz bu şekilde? Ya da hiçbir reklam ağı kabul etmese bile bağışlarla gelir elde edilebilir mi? Ve başımız ağırabilir mi?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hımmm... Anlaşılan sakıncalı bir durum, ha? Ben eğitim videoları yayınlamak istiyorum. Domainde Youtube geçmezse ve paylaştığım videoları bildirim üzerine kaldırmayı kabul edersem sıkıntı yaratır mı peki?
Ek Olarak:
MertBalci adlı üyeden alıntı
Telif videoları yüklemediğin sürece hiç bir şey olmaz. Onun dışında başka bir adsense hesabından reklam eklersen sıkıntı olmucanı söylüyor bir çok kişi.
Aslında Youtube' un kullanım şartlarını incelesek iyi olur. Çünkü paylaşma kodu verildiğine göre videoyu yükleyen buna izin vermiş olması gerekir. Öyle değil mi?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki böyle bir projeden gelir sağlanabilir mi? Adsense kabul etmiyormuş. Diğer ağlar kabul etse bile ne kadar kazançlı olur, muallak.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ertug adlı üyeden alıntı
Peki böyle bir projeden gelir sağlanabilir mi? Adsense kabul etmiyormuş. Diğer ağlar kabul etse bile ne kadar kazançlı olur, muallak.
Pek gelir elde edebileceğini sanmıyorum. Paylaşım konusuna gelecek olur isek muyap'ta bulunan videoyu shiftdelete. net forumunda bir kullanıcı paylaşmış ve firmaya dava açılmıştı. Yani muyap size çok cins cevaplar verebiliyor. Bu nedenle telif hakkı olan videolardan uzak durmalısınız bu sadece muyap'ı kapsamıyor.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium