gencisi adlı üyeden alıntı

Tanımadığınız birisine siz demeniz gerekmiyor mu?
Ayrıca bana pm den yollamış oldugunuz cevapta 5 yıllık bir siteyi örnek vermişsiniz, isikkuyumculuk.com siteniz kuyumculuk kelimesinde 118. sırada.
Dmoz çok işe yaramış

Güzel hocam. Canım Hocam. Ben pm de belirttim 3 yıl önce çalışma yapıldığını.Şu anda beni ilgilendirmiyor ne durumda olduğunu. O tarihten bu tarihe penguen, caffein, penguen 2.1,emd,humminbird gibi çok sağlam güncellemeler geldi, anlamak istemiyorsanız bu sizin probleminiz kimseye bir şey kabul ettirmeye çalışmıyorum çıkarımlarım yanlış da olabilir."Site yaptım dmoz'a kaydettim hiçbir şey olmadı", demekle olmuyor bu işler.Şu an bunun kanıtını sunamasam da(O zamanlar arşivlemiyordum), insanların bu kadar dmoz dmoz diye yırtınması ve bu dmoz mevzusunun seo' nun temellerinin arasında olduğundan bahsetmesi ve siteyi kurduktan sonra dmoza kaydedin demeleri boşa değildir. Bunu ben değil otoriteler söylüyor. Sizin savunduğunuz fikirin diğer bir versiyonu "google adwords için algoritma değiştiriyor" her neyse çok uzatmayacağım, dmoz' un sahibi değilim google da babamın oğlunun değil. Ancak ilk sayfadaki ilk 9 sırada dmoz kaydı yapılmış siteler var bazı sektörlerde. Madem o kadar iddaalısınız o sitelerin üstüne dmoz kaydı olmayan bir site çıkartın biz de bir şeyler öğrenelim yanlışlarımızı görelim. Yakın zamanda(Birkaç gün önce) başvurusunu yaptığım ve şu anki durumunu(sıralamalarını) kaydettiğim sağlık sektöründe bir sitem var.Şu an ilk sayfada kelimelerinde.Dmoz kaydı da yüksek ihtimalle onaylanacaktır. Dmoz kaydı onaylandıktan sonra site ilk 3 e girerse sizinle tekrar irtibata geçeceğim ve buraya da diğer arkadaşların görmesi için yazacağım.Hoş 3 yıl önce çalışma yaptığımı belirttiğim site için "şu an 118. sırada naber?" tadında paylaşımlar yapan birisine de derdimi ne kadar anlatabilirim o da ayrı bir konu.