-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Oluklu Mukavva
-
-
Ad Soyad
ö** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun belgeli olarak bu söylediklerinizi bence başkalarının zarara uğramaması adına paylaşın emin olun bu tarz işlere yeni başlıyan yada başlamayı düşünen arkadaşlara büyük yararı olur yani en azından paranızı geri alamasanız bile bir hayır duası alırsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Elindeki kanıtlarla da gösterki acemi olanlar bu işe yeni başlayanlara ders olmuş olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Php coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kanıt derken? Ne gerekiyor tam olarak ticketten başka bişey yok ki elimde
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun hocam. En azından tecrübe olmuş ama bunun altında kalmayın,şikayetvar.com'a şikayet açın ki başkalarının canı yanmasın.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu tür firmaların var olması nedeniyle piyasada isim yapmamış onlarca kaliteli firma varken hiçbirine güvenip hizmet alamıyoruz ve yüzlerce TL verip yıllarca aktif olan büyük firmaları tercih ediyoruz. İşte bu yüzden bu büyük firmalar servetlerine servet katıyorlar.
Geçen gün kişisel sitem için hosting aldım. Aklımda o kadar ön yargı birikmiş ki artık, Sadece Hosting / Radore ve Turhost'dan birini seçeceğim dedim ve Turhost'dan aldım. Adamların hizmeti gerçekten mükemmel ama ben neden bu firmalardan birini seçtim? Onlarca güvenilecek küçük firma varken bunun gibiler yüzünden güvenemediğim için seçtim.
Geçmiş olsun, yasal yollara mutlaka başvurmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yenilemeyi geciktirdiğin için coderhan.com PUBLICDOMAINREGISTRY.COM (dns.parkpage.foundationapi.com) tarafından park a çekilmiş ve geri alma şansın da aracı firmanın domain bayisi olduğunu varsayarsak PUBLİC e 120 veya 130 tl para gönderip domain i tekrar hesabında aktif etmesi gerekiyor. Domain firmaları aracı bayilik verdikleri bu şirketlerdeki domainleri kişinin ödeme yapmaması neticesinde 1 ay sonra hemen park a çekerek yüklü bir para talep etmektedir uyanıklar çünki :) ve 3 ay sonra domaini düşürmektedirler tabi düşme olasılığı yok.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İyi dolandırmışlar, zayıf noktanızdan vurmuşlar. Saydıklarınız kadar para ödediyseniz. O yaklaşık 400 civarı bir sıradan hosting için. Hemen kullanım sözleşmesini okuuyun cpu ile ilgili bir madde yoksa savcılıga gidin kat kat fazlasını alın o paranın.