Merhaba,

27.02.2013 tarihinde film.tv.tr alan adıyla bir film. dizi, tv programları izleme sitesi kurdum. Ve hızlı bir yukselişle 6. ayın sonunda tekil hitim 30.000 lere kadar çıktı. Fakat son 2 haftadır inanılmaz bir düşüş var. Temmuz ayında host değişikliği yaptım. Bu da https://film.tv.tr/plesk-stat/webstat/ yeni host şirketinin sağladığı istatistik hizmeti. Linkten kontrol edebilirsiniz. Zararlı yazılım uyarısı veriyor linke ama herhangi bir sakıncalı durum yok içiniz rahat olsun linke tıklarken. Her neyse veriler orta da herhangi bir değişikliğe gitmedim. Google indekslemesi de hala gayet iyi duruma yeni açtığım konu en geç 5 dk içinde indekse alınıyor. site:film.tv.tr Filmin ismi şeklinde aradığımda konuyu açtıktan en geç 5 dk sonra sonuç ilk sırada çıkıyor karşıma. Fakat anlam veremediğim google tarafından bir engelleme var. İlk 5 te çıktığımız 10 larca konu ilk 500'de yok. Neden böyle oldu ki ? Hala ilk sıra çıkan konularımız sayesinde günde ortlm. 7-10k arası tekil hite ulaşıyoruz. Fakat attan inip eşeğe binme durumu söz konusu olduğundan baya bi canımız sıkkın. Sorun nedir ve çözümü nedir? Daha önce bu şekilde bir sorunla karşılaşan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Ne yapmamız gerekiyor ?