FilmTvTr adlı üyeden alıntı

18 Ekim Cuma Histats Verileri
54,429 Total page views
25,495 Total visitors

19 Ekim Cumartesi
27,881 Total page views
10,421 Total visitors

21 Ekim Pazartesi
16,740 Total page views
5,403 Total visitors

Durum bu :confused:

Edit : Kasım demişim ekim


Hocam süre olarak takip ettiğim güncelleme sıralama değişim günlerinden alakasız zamanda olmuş . Elbette ki %100 bilme şansım yok belki o gün de bi değişiklik olmuş olabilir .

Şu an net gözlemlediğim sunucunuzu değiştirin siteniz açılmıyor çok geç açılıyor bu net şekilde sıralamarınızı etkiler , webmaster tools mesajlarına bakın gelen giden bişeyler varmı bi uyarı falan + sitede sayfa gösterim geçirilen süre alexaya göre düşmüş analytics varsa ondan da bakın gerçekte de durum böyle mi sitede geçirilen zaman neden azaldı ? Patlayan filmler olabilir mesela ilk sıradasınız iyi hit alıyosunuzdur film patlar giren kullanıcı filmi bulamaz tekrar google a dönerse sonucunda sıralamanız düşer . Birden çok sayfada bu durum varsa sitenizin genel sıralamasına da etki eder.

Wm tools kullanarak hit getiren kelimelerinize sıralama değişimlerine iyice bi göz atın sorun algoritmadan değilse cevabı mutlaka bulursunuz. misal geçen ayın tarihlerini ayarlayarak gelen hit kelime düzenine bakın sonra bu aya bakın hiti düşen kelimelerin ilgili sayfalarına giderek sayfalara göz atın sorunu arayın.