Google webmaster tools a gelen mesaj ın içeriği şu şekilde.
Google, sayfalarınızdan bazılarının Web Yöneticisi Yönergeleri'mize uymayan teknikler kullanıyor olabileceğini tespit etti.
Sitenizin fazla değerli olmayan veya tamamen değersiz boş içerik barındırması nedeniyle Google,
hitsohbet.com/Etiket/ alan adı kalıbına bir manuel spam işlemi uyguladı. Sitenizde veya bazı bölümlerinde uygulanan başka işlemler de olabilir.
burada spama aldığı etikerlerin hepsini kaldırıp düzenleme yaptım yenilerini ekledim. şimdi googleye sitemi düzenledim gelip kontrol edebilirsiniz diye mesaj atmam gerekiyor sanırım burada ki yönergeyi izledim en son ulaştıgım sayfa ise
http://www.google.com/submityourcontent/website-owner/ burası buradan Add your URL – Submit your website for inclusion in Google's index bu bölüme site adresimi yolladım. bunun haricinde birşey yapılacak mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir konu daha var sitem sohbet içerikli bir site olduğu için yazdığım makalelerin hemen hemen hepsi sohbet içerikli oluyor. dolayısı ile etiketlerim de hep aynı oluyor. örneğin 100 tane konunun 75 inde etiket olarak sohbet kelimesini tercih ediyorum. ama zaten 75 inde sohbet makalesi bulunuyor. Bu etiketleme siteme zarar veririmi? Bu konudada yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkürler.