Guzel.net.tr'yi önermiyorum. Reseller hesabım vardı, yurtdışındayken ödemeleri yapamadım ve adamlar yedek ile ilgili tek bir mail bile atmadan hesabımı komple silmişler. Hesabın suspend edilmesi ve hesabın kapatılması son derece normal bir durum ama kullanıcılarına yedek ile ilgili bilgi vermemesi, yedek vermemesi tamamen sorumsuzluktur. Ancak burada sağlanan hosting hizmeti son derece iyidir. Yedeklerine güvenmemek koşulu ile burada ki hizmetin kalitesine güvenebilirsin.

Alastyr son dönemlerde kaliteli hizmetleri ile önlü firmalardan bir tanesi, Webadamı ise arkadaşlarımdan bilirim ondan da memnunlar. Kısacası saydığın firmalar genel anlamda iyi bir itibar bırakan firmalar.

Ben Turhost ile çalışıyorum. Hosting paketi alırken Turhost / Sadece Hosting ve Radore arasında kalmıştım. Radore'yi Trafik sorunum nedeniyle tercih etmedim. Şu anda Türkiye'de bugüne kadar kullandığım hosting paketleri içerisinde en iyi hizmeti Turhost'dan aldım ancak diğer saydığım firmalarda çok iyi hizmet veriyorlar. Tercih sizin.