Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Merhaba Hocam.. Öncelikle daha öncelerinde 3 ila 4 ay arasında 1 yapılırdı yani ortalama yılda 3 defa ama son 1 yıldır Google Pagerank güncellemesini yapmıyor resmi açıklama yok ama Bir videoda gördüklerim ve duyduklarıma baktığımda Artık Pagrank'ı ticari anlamda gördükleri için bunun önüne geçmelerini engellemek için yılda 1 yapacaklarını ve ilerleyen süreç içerisinde kaldıracaklarını açıklayan bir video görmüştüm kaynak olarak verebileceğim aklımda kalan yer yok ama bunu gördüm ve duydum..


Bir çok arkadaşımız Pagerank önemli değil dese de Google gözünde Konumunu, Kariyerini, Kaliteni Pagrank gösterir Bunu Dmoz'un 6 yıllık editörüne Dmoz artık pek de önem arz etmiyor duyumlarını alıyorum ne diyorsun dediğimde Sence sorusunu yöneltti fikirlerimi paylaştım Nereden alaka derseniz eğer Pagerank'a bağladık ve bitirdik : )) Neyse Düşüncem bu kaynağı olan ve gerçekçi kaynakları gösteren olursa konuya yanıt vermeleri açımızdan önem arz eder

Google kaliteli sitelere pr 2, kalitesiz sitelere pr 6 değerini verebiliyor. Bu tamamen aldığız linklerin kalitesine bağlı. Bundan 4 yıl önce dedikleriniz önem arz ediyordu lakin bence artık ikiside önem arzetmiyor.