lostyazilim

Size en çok kazandıran reklam boyutu hangisi?

9 Mesajlar 1.774 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)
Hangi reklam boyutundan daha çok kazanıyorsunuz?

wmaraci
reklam

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)
336x280

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
300x600 elbette, içeriğin sol kısmına yerleştirin sitemdeki gibi, sayfa to oranı gözle görülür şekilde artıyor. öncesinde %2 olan to % 3-4'ün altına düşmüyor.

http://www.portalizmo.com/listeler/en-buyuk-10-sosyal-ag

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

aHoruz adlı üyeden alıntı

300x600 elbette, içeriğin sol kısmına yerleştirin sitemdeki gibi, sayfa to oranı gözle görülür şekilde artıyor. öncesinde %2 olan to % 3-4'ün altına düşmüyor.

O boyutun tbm si ortalama kaç geliyor yazarmısınız.

wmaraci
wmaraci

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam ben sana uzun lafın kısasını tavsiye edeyim. Tabi büyük boyutlar biraz daha fazla getirebilir. Ama en önemlisi temana uygun olması ve yerinin en doğru yer olması. Başkasında iyi gelir getiren sende hiç getirmeye bilir. Bunu deneyimlerinle sen belirlemesin.

Ek Olarak:

Hocam bence teman çok şık ve güzel, bol kazançlar dilerim. Fakat bir eleştirim var içeriğin temanda çok aşağıya kayıyor. Bence 970 liği ve bağlatı birimini kaldırıp logonun yanına 728 lik reklamı koyar isen siten kullanıcı açısından çok daha verimli olur ve kazancını da etkilemez diye düşünmüyorum. Saygılarla... Herkese bol kazançlar dilerim.
sedat5453 aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

O boyutun tbm si ortalama kaç geliyor yazarmısınız.

Hocam herhangi bir reklam boyutunun tbm'si olmaz. Reklamdan reklama değişiyor, tık başı 0.01 de çıkar 2 lira da çıkar. Yukarıda bir arkadaş en iyi verimi yatay bağlantı birimi ile aldığını belirtti ben de üzerine imzamı atıyorum. TBM sitemde 0.2 tl civarında.

Ek Olarak:

imamet adlı üyeden alıntı

Hocam bence teman çok şık ve güzel, bol kazançlar dilerim. Fakat bir eleştirim var içeriğin temanda çok aşağıya kayıyor. Bence 970 liği ve bağlatı birimini kaldırıp logonun yanına 728 lik reklamı koyar isen siten kullanıcı açısından çok daha verimli olur ve kazancını da etkilemez diye düşünmüyorum. Saygılarla... Herkese bol kazançlar dilerim.

Teşekkürler hocam, yerleşimle alakalı bir kaç rötuş yapmayı planlıyorum fikrinizi değerlendireceğim.

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Bu konuda reklam biriminden çok yerleşim önemlidir. Büyük olan reklamlar daha çok kazandırır diye düşünmek yanlıştır. Kullanıcıyı rahatsız etmeyen ve yerleşimi politikalara uyan reklamların sunuş biçimi güzelse, gerektiği ilgiyi elbette görür.

En çok kazandıran reklamı sitenin en altına koyduğunuz zaman ziyaretçinin ilgisini çekmeyebilir. TO artırma adına büyük reklamlar elbette daha çok ilgi çekecektir ama yayın yaptığınız sektöre göre bu tür reklam alanları ziyaretçiler tarafından fark edilebilmektedir. Bunun yerine gerçek şekilde reklamları incelemek isteyen kişilere sponsor alanlarınızı takdim etmenizi öneririm. :)
sedat5453 aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam herhangi bir reklam boyutunun tbm'si olmaz. Reklamdan reklama değişiyor, tık başı 0.01 de çıkar 2 lira da çıkar. Yukarıda bir arkadaş en iyi verimi yatay bağlantı birimi ile aldığını belirtti ben de üzerine imzamı atıyorum. TBM sitemde 0.2 tl civarında.

Ek Olarak:

Teşekkürler hocam, yerleşimle alakalı bir kaç rötuş yapmayı planlıyorum fikrinizi değerlendireceğim.

Hocam merak ettim reklamlarınız birbirine çok yakın mı? Bi de sitenizde 300*600 den başka hangi reklamlar var?

• Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Hocam merak ettim reklamlarınız birbirine çok yakın mı? Bi de sitenizde 300*600 den başka hangi reklamlar var?

www.portalizmo.com inceleyebilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al