lostyazilim
tr.link

Cpanel Saat Ayarı - Yardım !!!

7 Mesajlar 5.316 Okunma
acebozum
tr.link

mexev5516 mexev5516 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İyi Geceler Arkadaşları benim Medasoft Video Scriptim Var Fakat Bunun İçerik Ekleme Saati ABD saati ile sunucum ABD'den HosGator Nasıl Olurda Bunu Türkiye Saati Yapabilirim ???

wmaraci
reklam

Gitbasimdan Gitbasimdan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
sunucunun saat ayarini düzeltirsen sitenin saati dilimide değişicek ve düzelicektir.

• Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Gitbasimdan adlı üyeden alıntı

sunucunun saat ayarini düzeltirsen sitenin saati dilimide değişicek ve düzelicektir.

sunucunun saat ayarı nasıl değişiyor hocam

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

mexev5516 adlı üyeden alıntı

sunucunun saat ayarı nasıl değişiyor hocam

Sunucu tamamen kendine aitse değiştirebilirsin, değilse yani shared hosting kullanıyorsan script üzerinde düzenleme yapman gerekecektir. Söylediğin script hakkında en ufak bi bilgim yok, o yüzden nasıl yapabileceğin hakkında bilgi veremiycem :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

candanblog adlı üyeden alıntı

Sunucu tamamen kendine aitse değiştirebilirsin, değilse yani shared hosting kullanıyorsan script üzerinde düzenleme yapman gerekecektir. Söylediğin script hakkında en ufak bi bilgim yok, o yüzden nasıl yapabileceğin hakkında bilgi veremiycem :)

hocam nasıl kendine aitse tek ben kullanıyorum fakat kafama takılan sorun şu aynı hosting iki domainim var biri bu script diğeri wp fakat wp deki türkçe saati ozaman scriptten mi değiştireceğim saat ayarını

canatasever canatasever Can ATASEVER Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

mexev5516 adlı üyeden alıntı

hocam nasıl kendine aitse tek ben kullanıyorum fakat kafama takılan sorun şu aynı hosting iki domainim var biri bu script diğeri wp fakat wp deki türkçe saati ozaman scriptten mi değiştireceğim saat ayarını

Dedicated bir sunucunuz varsa, yani sunucu makinesi tamamen size aitse ya da kiraladıysanız demek istedim.. Sunucunuzda sizden başka hosting hesabı yoksa yani.. Ama büyük ihtimal paylaşımlı sunucu kullanıyorsunuzdur, yani çoğu webmaster'ın yaptığı gibi hosting firmasının bir sunucusunu başka webmaster'larla paylaşarak kullanıyorsunuzdur.

Ben de Wordpress kullanıyorum, ama benim sunucularım tamamen Türkiye'e olduğu için saat konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Kullandığınız script'te saat ayarlaması yapabileceğiniz bir sekme ya da seçenek yok mu?

• Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İyi günler arkadaşlar Benim Cpanel Linux Hostingim var fakat saati ABD saati bu yüzden scritlerde sorun yaşıyorum,Cpanellerin saat ayarını değiştirme nasıl oluyor yardım ederseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al