-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ne yaptığınıza bağlı buradaki kimse size direk olarak kazanırsın veya kazanamazsın diyemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hit bir çok etkene bağlıdır böyle konu açmak yerine şu proje hakkında yorum veya bu proje tutar mı başlıklı konular işinize yarayacaktır. Ancak domain ile hit bilinmesi şuan için mümkün olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence domainin çok güzel genç. Fakat unutmaki facebook'a girmek için googla'a girip facebook diye aratan ve o şekilde facebook'a girenlerin ağırlıkta olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Dolayısıyla kimse enteresan bilgiler okumak için eneteresanbilgi.com diye yazmaz. Herkes Google'dan arama yapar, ki ben yanlış hatırlamıyorsam dün bu kelimeyi arattım.
Senin siteni eneteresan bilgi diye arattığımızda ne yazık ki Google'ın 1.,2.,3. ve 4. sayfalarında göremiyorum. Zaten bu tarz aramalarda ilk 3'te değilsen kaçta olduğunun bir önemi yoktur.
Tekrar söylüyorum, domainin çok güzel ve bunu SEO yaparak değerlendir. Sitende özgün yazılar olsun yani yazıları kopyala/yapıştır yapma. İlla ki bir şeyler olacağına inanıyorum ben.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO hizmeti verebilirim, paketlerimizi inceleyebilirsiniz seoamk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana sorarsan sayfayı her yenilediğinde bir bilgi gelen fazla uzun olmayan tabi basit bir site yapabilrsin.
Hatta basit üyelik sistemi yaparsın kullanıcılar kaldığı sıradan devam eder ama iyi gelir elde etmek için kullanıcıyı siteye bağlamalısın.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı