Herkes bişeyler söylemiş bende söyliyim..
İlk olarak projeniz çok iyi , okudğunuz ve bildiğiniz konu üzerine bir site açıyorsunuz ve hepsi özgün olcak diorsunuz bence fazlasıyla tutar..Benim Düşüncem sadece domain alın , sağdan soldan para bulup .. bu .com .net .yada .org olabilir ...Bedava bir blogger site adresi açın ve aldığınız domainle yönlendirme yapın ... alt yapınızı google'den sağlamış olun ve host için para harcamamış olun..Google blogger'a torpil geçiyor birde özgün içerik olunca yemede yanında yat.Bide adsense alınca iyi para kazanırsınız.
TK uzantısına gelirsek eğer , TK ile'de çok iyi yerlere gelebilirsiniz , ama riske atmaya gerek yok bence , planınız projeniz mantıklı ve güzel.Bunu neden riske atıyorsunuz ki , benim düşüncem TK ile .com arasında fark var hemde baya . TK uzantısı kalitenizi düşürür ve ciddi bir iş için uygun görmüyorum.Başarısı olan yokmu vardır elbet ama risk her zaman alıncak bişey deildir.Mantıklı karar verin.Özgün yazılarınız için emek ve vakit harcıyacaksınız , boş yere gitmesin riske atarak..
Domain ücretleri o kadar pahalı deil bir daha düşünün derim TK konusunda.