Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı
Değerli Webbiu, gayet açık bir şekilde Türkçe talebini anlıyorum ancak ilk etapta global bir proje yapıldığında tek dil olması sıkıntı verici olur, kullanıcıların Browser dillerine göre bulunduğu ülkelere göre ve konumlara göre değişen bir sistem yapıyoruz yeni sitemizde otomatik olarak www.geliyoo.com.tr sitesi açılacak şayet kullanıcı isterse ingilizce bir browser yükleyerek www.geliyoo.com üzerinden de arama yapabilecek ancak Türkiye'de ana sayfa olarak ayarlanacak olan ve tamamiyle Türkçe olarak olan site www.geliyoo.com.tr adresi olucak. Yeni yılda Geliyoo Browser ile kullanıma açılacak. Sabrınız için teşekkür ediyorum.
arkadaş ondan bahsetmiyor ki...
sayfanın yarısı ingilizce yarısı türkçe gelebiliyor.
mailler rusça geliyor. bir başka yer başka bir dilde.
bu tek dil olsun değilde, aynı dil olsun anlamında alınabilir.
Bu haliyle editlenmiş bir sistem gibi duruyor.
Örneğin neden ingilizce iken mailleriniz rusça geliyor? o da ingilizce gelsin.
Sanırım algoritma ile uğraşırken pek sitenizi gezinme fırsatınız olmamış :)
bu sözümü yanlış algılamayın. ancak normal bir kullanıcı gözü ile gezin kendinizde göreceksiniz.
Ve üstadım size gerçek bir dost tavsiyesi;
Sitenizi artık bir an önce tam olarak yayına sokun. Sonra ise üzerinde geliştirmeler yapın.
Mantıkınız sanırım şöyle işliyor; Yaparsam en iyisini yaparım.
Güzel mantık ancak şuna da emin olun aklınıza hep farklı şeyler gelecek. o olsun bu olsun derken bitmeyecek bu ve yayına sokamayacaksınız.
Bırakın insanlar azda olsa faydalansın. sonrasında geliştirme safhasına geçin. yani tüm bu özellikleri yapıp yayınladığınızda insanlar "aa süper abi hadi bırakıyoruz diğerlerini" demeyecek.