FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

arkadaş ondan bahsetmiyor ki...
sayfanın yarısı ingilizce yarısı türkçe gelebiliyor.
mailler rusça geliyor. bir başka yer başka bir dilde.
bu tek dil olsun değilde, aynı dil olsun anlamında alınabilir.
Bu haliyle editlenmiş bir sistem gibi duruyor.
Örneğin neden ingilizce iken mailleriniz rusça geliyor? o da ingilizce gelsin.
Sanırım algoritma ile uğraşırken pek sitenizi gezinme fırsatınız olmamış :)
bu sözümü yanlış algılamayın. ancak normal bir kullanıcı gözü ile gezin kendinizde göreceksiniz.

Ve üstadım size gerçek bir dost tavsiyesi;
Sitenizi artık bir an önce tam olarak yayına sokun. Sonra ise üzerinde geliştirmeler yapın.
Mantıkınız sanırım şöyle işliyor; Yaparsam en iyisini yaparım.
Güzel mantık ancak şuna da emin olun aklınıza hep farklı şeyler gelecek. o olsun bu olsun derken bitmeyecek bu ve yayına sokamayacaksınız.

Bırakın insanlar azda olsa faydalansın. sonrasında geliştirme safhasına geçin. yani tüm bu özellikleri yapıp yayınladığınızda insanlar "aa süper abi hadi bırakıyoruz diğerlerini" demeyecek.

Değerli arkadaşlar hepinizin fikirleri önemli bizim için arkadaşımızın ne söylediğini gayet iyi anladım benimde anlatmak istediğim şey yılbaşından sonra yani 2014 yılında Browser çalışması ile her şey istenilen seviyeye ulaşıcak Browser ile birlikte dil değişimi ve dil sorunları ortadan kaldırılacak. Daha önce yazılan her konuya gereken cevabı verdim dil konusundaki aksaklıklar bir çok dili aynı anda entegre etmemiz ile alakalı bazı kaymalar olabiliyor bunun nedeni Semantic Web demiştim yazılarımı takip ettiyseniz görebilirsiniz. Google'da dahi şu anda bu kaymalar mevcut "Bu" yazıldığında translate de "Ayşe" olarak çevirmesi gibi bir çok sistemin kendi içerisinde çakışmaları olabiliyor eleştirilerinizi saygıyla karşıladığımı bilmenizi isterim kesinlikle olgun olan her eleştiri bizim için ciddi bir önem taşıyor kibirlenip "Sanki bu güne kadar arama motoru yazdı da bizi eleştiriyor" gibi cümleler sarfetmem. Her eleştirinin altnda yatan gerçek bir eksiklik beliritisidir dolayısıyla sadece sizin değil bir çok kişinin aynı fikirde olabileceğini düşünerek bu hataları düzeltiyoruz. Yeni sistemde Türkiye'de ve www.geliyoo.com.tr de herşey türkçe olucak o zaman bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

Ülginiz için teşekkür ediyorum.

Ek Olarak:

kelebek adlı üyeden alıntı

Bence telefon özellikleri gösterme olabilir.Telefonun özelliklerini bulmak için site site dolaşmaya gerek kalmaz


Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz Akıllı Telefonların özellikleri doğrultusunda hareket etmesi ile mi ilgili yoksa size sunması mı?

Ek Olarak:

trwizard adlı üyeden alıntı

Pek konuyla alakalı değil ama sormak istediğim birşey var yabancı arama motorları bile Türkiye'nin özel günleri için özel logolar hazırlarken siz neden hiç bir çalışma yapmıyorsunuz ?


Internet'de bir çok çalışmamızı arka plan olarak görebilirsiniz, özel günler için ilk açıldığımız günden bu güne Facebook, Twitter, Linkedin de de arama motoru çalışmamızın arka planında da bir çok çalışmaya yer verdik. Sanırım bunları incelemediniz "Geliyoo" yazdığınızda görseller içerisinde yapılan çalışmaları görebilirsiniz. Profesyonel çalışmalar olmasada yine de elimizden geldiğince "Kurban Bayramı" dahil her özel günümüzü anlamlı şekilde ifade ettik. Yeni sistemde bununla ilgi çalışmamız da bulunuyor "Google" yabancı arama motorları bu şekilde haber sitelerinde ve bir çok sitede kendinden söz ettirmek için bu çalışmaları yapıyor ve gündemde kalabilmek için bizde bu çalışmaları zamanı geldiğinde "Ülkemize Layık Olacak Şekilde Yapacağız".

İlginiz için Teşekkür ediyorum.