lostyazilim
tr.link

Anahtar Kelime Yardım

19 Mesajlar 4.004 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

cakabey adlı üyeden alıntı

Buraya konuyu açmadan önce Googledeki anahtar kelime arama sayısı kafamı karıştırdığı için kararsızdım, ilk konuya cevap veren arkadaş RocKets'den sonra aslında benim kafamda el-feneri.com'a bir Wordpress tasarım ile elfeneri tanıtımı yapıp, ürünlerin altında da elfenerci.com'a link vererek ürünleri buradan alabilirsiniz gibi bir düşüncem oluştu, sizlerin tavsiyesi de çok mantıklı iki site konusu, birinde acemilik atıp diğerinde biraz daha iyi olabilir :)

Elbette o da olabilir. Amacın arama motorlarıyla ziyaretçi haliyle müşteri çekmek olduğu için; İki siteyi de birinci sayfaya sokmaya 1. ve 2. olmaya çalış hatta :) Domainler iyi başla birinden. Birinde tanıtım ve link ötekine de satış işlemleri de olabilir, senin kararın.
cakabey

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cakabey cakabey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 15 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Elbette o da olabilir. Amacın arama motorlarıyla ziyaretçi haliyle müşteri çekmek olduğu için; İki siteyi de birinci sayfaya sokmaya 1. ve 2. olmaya çalış hatta :) Domainler iyi başla birinden. Birinde tanıtım ve link ötekine de satış işlemleri de olabilir, senin kararın.

Yardım için çok teşekkürler beni büyük bir yükten kurtardınız :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Yardım için çok teşekkürler beni büyük bir yükten kurtardınız :)

Rica ederim, seo konusunda bilgi seviyenizi bilmiyorum. Biraz bilginizi arttırırsanız iyi yerlere gelir siteleriniz. Bir arkadaş yukarıda demişti galiba el fenerinin türevlerine de yoğunlaşın. Siz el feneri alacaksınız firma olarak diyelim. Google'a ne yazardınız? Buna vereceğiniz cevaplara yoğunlaşın :)
cakabey

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 15 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Rica ederim, seo konusunda bilgi seviyenizi bilmiyorum. Biraz bilginizi arttırırsanız iyi yerlere gelir siteleriniz. Bir arkadaş yukarıda demişti galiba el fenerinin türevlerine de yoğunlaşın. Siz el feneri alacaksınız firma olarak diyelim. Google'a ne yazardınız? Buna vereceğiniz cevaplara yoğunlaşın :)

wmaraci de gezindiğim de seo konusunda amatör olduğuma eminim :)
büyük ihtimal buradan yine destek isteyeceğim, web konusunda wordpess de kararlıyımda e-ticaret yazılımında ne yapacağıma karar veremedim magento düşünüyorum ama hiç kullanmadım :(

wmaraci
wmaraci

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

Buraya konuyu açmadan önce Googledeki anahtar kelime arama sayısı kafamı karıştırdığı için kararsızdım, ilk konuya cevap veren arkadaş RocKets'den sonra aslında benim kafamda el-feneri.com'a bir Wordpress tasarım ile elfeneri tanıtımı yapıp, ürünlerin altında da elfenerci.com'a link vererek ürünleri buradan alabilirsiniz gibi bir düşüncem oluştu, sizlerin tavsiyesi de çok mantıklı iki site konusu, birinde acemilik atıp diğerinde biraz daha iyi olabilir :)

acemilik atacaksanız önce ilk siteyi yaptıktan sonra en az bi 3 ay bekleyip sitenin durumun kontrol etmeniz gerekecek hit googlede ne durumda vs vs, doğru taktik uygularsanız zaten hitlerden geri dönüşten anlaşılır fakat yanlışsa siteyi tekrar toparlamak daha da zorlaşacaktır :)
bunun için alan adının birini feda etmeniz gerekecek.
cakabey

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 15 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

19aLi03 adlı üyeden alıntı

acemilik atacaksanız önce ilk siteyi yaptıktan sonra en az bi 3 ay bekleyip sitenin durumun kontrol etmeniz gerekecek hit googlede ne durumda vs vs, doğru taktik uygularsanız zaten hitlerden geri dönüşten anlaşılır fakat yanlışsa siteyi tekrar toparlamak daha da zorlaşacaktır :)
bunun için alan adının birini feda etmeniz gerekecek.

Bir siteyi tanıtım, diğerini e-ticaretmi yapmalı yoksa iki domaini de e-ticaretmi yapmalı :D

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

Bir siteyi tanıtım, diğerini e-ticaretmi yapmalı yoksa iki domaini de e-ticaretmi yapmalı :D

Benim fikrim yada ben yapsaydım , ben genel olarak hep marka oluşturmaktan yanayım müşterinin güvenini başka türlü çekemezsiniz zaten yani sizin içinde aynısı geçerli internetten alışveriş yapacak olsanız düzensiz ne olduğu belli olmayan bireyden birşey almazsınız onun için sitede ana sayfada direkt olarak e-ticaret girmek bana biraz sakıncalı geliyor. alan adlarından hangisi hoşunuza gidiyorsa onu ana site olarak seçin ilk sayfaya güzel bir tasarımla wordpress kursanız bile tek sayfalı çok güzel temalar var ana sayfada ürünlerinizden yazı yazın vs vs menü kısmınada mağaza - alışveriş gibi bir bağlantı oluşturursunuz ama isterseniz diğer alan adınızıda kullanıp ona e-ticaret yükleyebilirsiniz wordpress içinde e-ticaret eklentileri temalar var yada proticaret vs de yükleyebilirsiniz. ama bitane ana site belirlemeniz lazım kartvizite yazacağınız siteyi seçmeniz lazım :)
cakabey

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek muhasebeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 15 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

19aLi03 adlı üyeden alıntı

Benim fikrim yada ben yapsaydım , ben genel olarak hep marka oluşturmaktan yanayım müşterinin güvenini başka türlü çekemezsiniz zaten yani sizin içinde aynısı geçerli internetten alışveriş yapacak olsanız düzensiz ne olduğu belli olmayan bireyden birşey almazsınız onun için sitede ana sayfada direkt olarak e-ticaret girmek bana biraz sakıncalı geliyor. alan adlarından hangisi hoşunuza gidiyorsa onu ana site olarak seçin ilk sayfaya güzel bir tasarımla wordpress kursanız bile tek sayfalı çok güzel temalar var ana sayfada ürünlerinizden yazı yazın vs vs menü kısmınada mağaza - alışveriş gibi bir bağlantı oluşturursunuz ama isterseniz diğer alan adınızıda kullanıp ona e-ticaret yükleyebilirsiniz wordpress içinde e-ticaret eklentileri temalar var yada proticaret vs de yükleyebilirsiniz. ama bitane ana site belirlemeniz lazım kartvizite yazacağınız siteyi seçmeniz lazım :)

Hemen hemen aynı fikirdeyiz o zaman :D
Mağaza - alışveriş gibi bir kategori veya bir bağlantı aklıma gelmemişti açık konuşayım :)

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

Hemen hemen aynı fikirdeyiz o zaman :D
Mağaza - alışveriş gibi bir kategori veya bir bağlantı aklıma gelmemişti açık konuşayım :)

http://themeforest.net/item/mazine-wordpress-theme-a-wp-ecommerce-theme/full_screen_preview/198602

örnekteki şekilde yapabilirsiniz ana sayfada yine ürünler vs yazılar
menüde Mağaza gibi bir bağlantıyla grafikten de anlıyorsanız gayet güzel bir site yaparsınız :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al