emin34 adlı üyeden alıntı

Bu onemli milli meseleyi bu milletin ve vatanin hakkettigi yere gelmesi en gelismis ilk 10 ulke arasina girebilmesi icin yerli araba ucak gemi ama onlardan daha onemli olan tamamen yerli olmasi gereken ayriyeten yerli ve tamamen milli olduguna herkesin kanaat etmesi ve butun ulkedeki herkesin kucaklayacagi irki dili dini ayirt etmeksizin bu vatanda yasayan herkese ait bir arama motoru olmasi icin bu ulke icerisinde yapilan calismasiyla ve bu ulke icerisinde bulunan alt yapisi ekipmanlari ile bu isin olabilecegine inanmis bunu onemli bir dava bellemis arkadaslarimizla bir gun istanbulun fethedilmesi gibi internette de bi fethi birileri yapacaktir basaracakdir ufkuna inanmis bu vatanin bu aziz milletin evlatlari olarak Allah'ın izni ve inayetiyle bunu yapanlar neden biz olmayalim inanci ile yola ciktik 5-6 kisilik ekiple 18 ay sonra tum turkiye kamu oyu ile beraber duyarsiniz inşAllah buray bey...

Şayet böyle bir işe başladıysanız sonuna kadar yanınızda ve destekciniz olarak ilk sırada beni yazın Emin bey, lakin yukarda bahsettiğiniz yazıda bazı atıflarınız olmuş bu atıflar zamanı geldiğinde size de yapılacak ve sizin vereceğiniz cevaplar da karşınızdaki kişilerin anlamamısı ile alakalı olarak benim verdiğim cevaplar gibi olacak. Dediğim gibi bundan "Gurur" duyarım kesinlikle kibir kesinlikle bir gram kin, nefret ve kötü niyetsiz size elimden gelen tüm desteği de sunarım.

Biz'de bu vatanın evlatlarıyız, bizim içinde ülkemiz önemli ve değer kazanmasını istiyoruz, bu yola çıkarken karşımıza çıkabilecek her engeli her taşı tek tek kaldırarak ilerleyeceğimize inandık. Lakin kimseyi kötülemedik, kimseyi eleştirmedik, bizi yerden yere vurdular, "Sustuk" bize "Viral" dediler sustuk. Zamanı geldi şimdi o konuşanların hiç biri bu ortamlarda yok çünkü karşılarındaki kişiyi "Tanımadan Yorum Yaptırlar" kimdir nedir ne değildir bilmiyorlardı. Çevrelerindeki biliçsiz ve bilgisiz kişiler gibi olduğunu düşünüyorlardı. Lakin 13 ülke gezdim, sayısız internet sitesi yaptım, sayısız kişiye yardım ettim Allah inanan kullarının yanındadır. Naçizane burdan bütün arkadaşlarımıza tavsiyem "Hiç bir insanı tanımadan onun hakkında yorum yapmayın, karşınızdaki kişinin kim olduğunu neleri bildiğini bilemezsiniz" sonunda boyun bükmektense konuşmamak ve beklemek en erdemli davranıştır. "Sözüm Meclisten Dışarı" kimseye atıfta bulunmuyorum genel konuştum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Allah yolunuzda başarı nasip etsin inşallah gönülden ve kalpten söylüyorum. Bu işe tüm ekip arkadaşlarımla beraber maddi manevi herşeyimizi koyduk. Allah hakkıyla bilen ve verendir, Alah bir kişiye hakkını verecek ise onu zamanı gelinceye kadar saklar." Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Saygılarımla