emin34 adlı üyeden alıntı

Amin inşAllah benim sahsi fikirlerim orjinal seylerle ugrasmaniz bir yerlere bagli olmamaniz icindi cun ki bir yerlere bel baglamaniz ipinizin birilerinin elinde olmasi sizi bir yere ulastirmaz bunu siz iyi bilirsiniz bir yerlere bagli hareket edip bir gun onlarin pastasina el attiginizda fisinizi cekip atmalari icin bir saniye bile beklemiyeceklerdir ayni zamanda ara.com.tr'nin basina gelenler hakikaten canimida acitti bu ulkenin bir evladi olarak o yuzden ara.com.tr'ye benzememeniz ismail hakki yildiz beyin durumuna dusmemeniz icin tamamen biraz incitici ama yapici kisisel goruslerimdi Allah sizin de yardimciniz olsun uzaktan takip edecegim calismalarinizi saygilarimla...

Takdir edersiniz ki yukarda belirttiğim husus benim için de geçerli, bahsettiğiniz şahsı tanımıyorum çalışmanın detaylarını bilmiyorum ama bildiğim bir şey var bu güne kadar Türkiye'de yapılmış olan en önemli arama motoru çalışması "Geliyoo" olarak tarihdeki yerini alacak inşallah. "İlk arama motoru botu GeliyooBot/1.0" "İlk Webmaster Tool" "İlk RealTime index" "İlk Türk Browser Çalışması Geliyoo Browser" ve daha bir çok ilk ile biz başladık. 2014 yılında çok daha gelişmiş bir altyapı ve sistemle kullanıcılarımızla buluşacağız. Bu işin içine girdiğiniz de sizde neden bu kadar geciktiğini anlayacaksınız.

1. Neden: Devlet bu konuda kesinlikle size destek olmuyor.
2. Neden: Insanlar başardığınızı görene dek size destek olmuyor.
3. Neden: Maddi imkanlar yeterli gelmiyor.
4. Neden: Yatırımcılar bu konuya yatırım yapmatan kaçınıyor.
5. Neden: Türkiye'de başarı elde etmek için "Yüksek yerlerde tanıdıklarınızın olması gerekiyor"
6. Neden: Hiç bir yatırımcı yada devlet kurumu ülkem kazansın diye sizi teşvik etmiyor prosedürleri önünüze sunup işin içinden çıkıyor.
7. Neden: Size inanmakta zorlanıyor, inanmıyor ve dinlemiyorlar.
8. Neden: Bu güne dek "Arama Motoru" yaptık diyerek yatırım almaya gidenlerin hepsi para istediği için yardımcı olunmuyor.
9. Neden: Emek verip büyüttüğünüz çocuğuuz gibi baktığınız çalışmanıza sahiplik etmek istiyor.
10. Neden: Benim paramla bir yere geliceksen %51'i benim diyor.
11. Neden: Çakallık diz boyu.
12. Neden: Bir gecede barda pavyonda yediği paraya bir saate verdiği paraya ben bir yıllık sunucu masrafımı karşılıyorum ama destek istediğinde burnunun ucuyla bakıyor bir de ben ne kadar kazanıcam diye soruyor.
13. Neden: Ülkemizde çevre konuşuyor o çevre de % ile çalışıyor.

Daha saymakla bitiremeyeceğim kadar neden var, elbetteki bu ülke için çalışan, başarmamız için ilgilenen ve ilgilenecek olan kişilerde var ancak onlarda mumla aranıp bulunacak kadar zor ulaşılan kişiler. Dilerim o kişiler Allah'ın izni ve rızası ile bu işe destek olurlar.

tekrar başarılar.