Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Değerli arkadaşlar hepinizin fikirleri önemli bizim için arkadaşımızın ne söylediğini gayet iyi anladım benimde anlatmak istediğim şey yılbaşından sonra yani 2014 yılında Browser çalışması ile her şey istenilen seviyeye ulaşıcak Browser ile birlikte dil değişimi ve dil sorunları ortadan kaldırılacak. Daha önce yazılan her konuya gereken cevabı verdim dil konusundaki aksaklıklar bir çok dili aynı anda entegre etmemiz ile alakalı bazı kaymalar olabiliyor bunun nedeni Semantic Web demiştim yazılarımı takip ettiyseniz görebilirsiniz. Google'da dahi şu anda bu kaymalar mevcut "Bu" yazıldığında translate de "Ayşe" olarak çevirmesi gibi bir çok sistemin kendi içerisinde çakışmaları olabiliyor eleştirilerinizi saygıyla karşıladığımı bilmenizi isterim kesinlikle olgun olan her eleştiri bizim için ciddi bir önem taşıyor kibirlenip "Sanki bu güne kadar arama motoru yazdı da bizi eleştiriyor" gibi cümleler sarfetmem. Her eleştirinin altnda yatan gerçek bir eksiklik beliritisidir dolayısıyla sadece sizin değil bir çok kişinin aynı fikirde olabileceğini düşünerek bu hataları düzeltiyoruz. Yeni sistemde Türkiye'de ve www.geliyoo.com.tr de herşey türkçe olucak o zaman bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

Ülginiz için teşekkür ediyorum.

Ek Olarak:

Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz Akıllı Telefonların özellikleri doğrultusunda hareket etmesi ile mi ilgili yoksa size sunması mı?

Ek Olarak:

Internet'de bir çok çalışmamızı arka plan olarak görebilirsiniz, özel günler için ilk açıldığımız günden bu güne Facebook, Twitter, Linkedin de de arama motoru çalışmamızın arka planında da bir çok çalışmaya yer verdik. Sanırım bunları incelemediniz "Geliyoo" yazdığınızda görseller içerisinde yapılan çalışmaları görebilirsiniz. Profesyonel çalışmalar olmasada yine de elimizden geldiğince "Kurban Bayramı" dahil her özel günümüzü anlamlı şekilde ifade ettik. Yeni sistemde bununla ilgi çalışmamız da bulunuyor "Google" yabancı arama motorları bu şekilde haber sitelerinde ve bir çok sitede kendinden söz ettirmek için bu çalışmaları yapıyor ve gündemde kalabilmek için bizde bu çalışmaları zamanı geldiğinde "Ülkemize Layık Olacak Şekilde Yapacağız".

İlginiz için Teşekkür ediyorum.


Sitenizi takip ediyoruz arkaplan çalışmalarınızıda biliyoruz bu arkaplan çalışmalarınızı sitenizde göremiyoruz demek istediğim o siz arkaplan çalışması yapıyorsunuzda sitenize eklemiyorsunuzki sitenize girdiğimde orjinal geliyoo ama forumunuza facebook sayfanıza baktığımda bahsettiğiniz çalışma var bilmem anlatabildimmi ?