Merhaba arkadaşlar ..
Uzun süredir birşeyler paylaşmak istiyorum fakat bir türlü düzenimi oturtamadım.Fakat şu anda tam istediğim konumdayım.

Şöyle birşey düşünüyorum.
Benim kişisel web sitem var.Bilen biliyor orada beni takip eden kullanıcılara ( yazılarımı okumak, paylaşmak, yorum yapmak ) ücretsiz hizmetler vermeyi düşünüyorum.

Hazır tertemiz kodlanmış html5 yada responsive html formatları mevcut olan siteleri dinamik hale yani wordpress entegreli hale getirebilirim.

Her hafta 1 adet temayı tamamlayıp ücretsiz olarak sunmak istiyorum.Arşivlerinize yeni temalar ekleyebileceksiniz, ihtiyaçlarınızı daha aza indirgeyeceksiniz.

Peki sektör ne olacak, nasıl belirlenecek ?
Her hafta web sitem üzerinden anket yapacağım.

En çok oyu alan sektöre özel html temayı sunup onayınızı alıp wordpress haline getireceğim.Footerda belki adım geçer geçmez ona tam karar veremedim ama özel admin paneli yapacağım için birazda adım geçsin, reklamım olsun isterim :) Belki sadece 1 tane dosyası şifreli olacaktır.

Bu proje tamamen ücretsizmi olacak ?
Tamamen ücretsiz Sınırsız lisans alabileceksiniz.Bir başvuru sitem var.Formu doldurup başvuruyorsunuz onayladığımda anında tema sizde oluyor.Tema özel panelinde ve web sitemde bağış kutusu olacak isteyen arkadaşımız 1 TL bile bağış yapabileceksiniz :) Amacım para kazanmak olsa böyle bir konu açmam sadece bu işin bir espirisidir.

Bu bahsettiğim işin amacı nedir ?
Ben birazda paylaşımcı olmaya karar verdim.Birazda insanlara faydalı olmakta yarar var diye düşünüyorum.

Temanın ne gibi özellikleri olacak ?
Tamamen seo dostu bir kodlama yapacağım.Sitedeki her yeri kolaylıkla düzenleyebileceksiniz ve Google Adsense için özel reklam yerleşimi bile düşünüyorum." Ücretsiz tema bundan cacık olmaz.. " gibi birşey asla söyleyemiyeceksiniz çünkü ücreti ile yaptığım emeği göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Tema desteği olacak mı ?
Tabiki .. Bunun için wordpress soru - cevap temasını bile hazırladım.Bütün temalar hakkında sorularınızı sorabilecek destek alabileceksiniz.

İLK TEMA KONUSU :
Ben ilk hafta için basit, soru - cevap temasını yapmayı düşündüm.
Örnek html buradan bakabilirsiniz eğer free ücretsiz dağıtılan bir html şablonunuz yada kendi dökümünü yaptığınız cssleriniz var ise onlarada giydirme yapabilirim.

Eğer aklınıza takılan sorular var ise, fikirleriniz var ise kırıcı olmadan, sert eleştiri yapmadan lütfen konu altından yada özel mesaj ile bildiriniz.

Fikirlerinize her zaman saygı duyuyorum çünkü akıl akıldan üstündür.
Hayırlı günler, bol kazançlar diliyorum.