Ne boş konuşan kişiler var ya, biri diyor tüm yazıyı okumadım başkasının yorumundan hareketle söylüyorum, biri diyor tüm yazılanları okumadım biri sikayet ederse düzgün ilgilenin, bu ne bilir vs demeyin diyor. Adam kaç konu açtı şu güzel forumda. Kaç tane cevap yazdı kaç kez aynı açıklamaları yaptı. Yanlış anlamak için çaba sarf eden onlarca kişi çıktı, ulusal anlamda cidden gelişmemiz lazım. Bu nedir arkadaş ya, ben geriliyorum affedersiniz boş beleş yorum yapanları görünce. site:wmaracı.com geliyoo diye aratın google'da bütün konuları ve yorumları okuyun sonra laf edin! Bu ne kendini bilmezlik karşıya saygısızlıktır. Lütfen arkadaşlar yorum yapacaksanız neye yorum yaptığınızı bilin. Eleştiriyse yapıcı eleştiri olmasının gerektiğini bilin.

En ayar olduğumda umarım beni yanıltırsınız ve başarılı olursunuz lafı. Senin inancının ve isteğinin ters düşmesine...! Şu düsturu takının kendinize. Senin ilgilenmediğin konu başkası için çok degerli olabilir. Senin ilgilenmemen abzürd yorumlar yapma hakkı tanımaz sana. Ancak geliyoo.com adıyla açılan konulara yorum yaparak imzandaki sitene ziyaretçi çekersin.

Son olarak Buray abi sabrınız, düzgun cevaplarınız takdire değer. İşlerinizin hazır halini yayına çıkacak halini 4 gözle bekliyorum. İyi çalışmalar bütün ekibinize :)