lostyazilim

Başarılı Backlink

8 Mesajlar 957 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ssusar4 ssusar4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba
Teknoloji sitem için backlink hiç yapmadım. Siz bu işi bilenlere sormak istedim başarılı bir backlink nasıl yapılmalı ücretsiz olarak?

Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
wmaraci
reklam

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba,
Yazmış olduğum 2 makalenin linkini paylaşmak istiyorum. Faydalı olacaktır.
1. Doğal yollardan ücretsiz backlink imşaa etmenin yolları: http://bloghocam.blogspot.com/2013/05/off-page-seo-dogal-link-insaas.html
2. Bacvklink çalışmanızdan maksimum verim almak için dikkat etmeniz gereken detaylar: http://bloghocam.blogspot.com/2013/07/link-insaas-calsmalarnda-dikkat-edimesi.html

Google'a "Blog Hocam" yazın.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
En iyi backlink'in site içi yaptığın linklemedir. Eğer bu konuyu çok iyi bir şekilde yaptığını düşünürsen dış backlinklere yönelebilirsin. Dış backlink kısmına geçtin diyelim; Tanıtım yazısı, banner vs takaslarını bedavaya yapabilirsin. Footer linkler ücretli olduğu için bu konuyla ilgili bilgi vermeyeyim, ücretsiz dediğin için. Benzer kategorili sitelerin güzel yazılarına yeni yazılarına yorum yapabilirsin sitenin linkini vererek. Şimdilik bedava bunlar aklıma geldi. Paravan bloglar konusunu da araştır derim hocam ayrıca.

Ek Olarak:

Serdar Kara adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Yazmış olduğum 2 makalenin linkini paylaşmak istiyorum. Faydalı olacaktır.
1. Doğal yollardan ücretsiz backlink imşaa etmenin yolları: http://bloghocam.blogspot.com/2013/05/off-page-seo-dogal-link-insaas.html
2. Bacvklink çalışmanızdan maksimum verim almak için dikkat etmeniz gereken detaylar: http://bloghocam.blogspot.com/2013/07/link-insaas-calsmalarnda-dikkat-edimesi.html

Okuyalım bakalım :)

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Yeni siteye backlink zararlı değilmiydi?

www.baslatoyunu.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

En iyi backlink'in site içi yaptığın linklemedir. Eğer bu konuyu çok iyi bir şekilde yaptığını düşünürsen dış backlinklere yönelebilirsin. Dış backlink kısmına geçtin diyelim; Tanıtım yazısı, banner vs takaslarını bedavaya yapabilirsin. Footer linkler ücretli olduğu için bu konuyla ilgili bilgi vermeyeyim, ücretsiz dediğin için. Benzer kategorili sitelerin güzel yazılarına yeni yazılarına yorum yapabilirsin sitenin linkini vererek. Şimdilik bedava bunlar aklıma geldi. Paravan bloglar konusunu da araştır derim hocam ayrıca.

Ek Olarak:

Okuyalım bakalım :)

Teşekkür ederim yardımınız için fazla iç link yapmıyordum teşekkürler.

Atak adlı üyeden alıntı

Yeni siteye backlink zararlı değilmiydi?

Sitemin domain i daha 20 günlük ama blogspot olarak 1 senelik var zararı olurmu ?

rbx rbx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 709
  • Beğeniler 24 / 190
  • Ticaret 19, (%100)
20 günlük siteye backlink almanız mantıksız. Hele bir içerik girin, alan adı kendine gelsin, Google bir güzel araştırsın, tarasın terbiye etsin.

Sağlam ve kalıcı bir web sayfası olmasını istiyorsanız 3 aydan önce backlink almayın. Sürekli güncel tutun web sayfanızı. Bir ay sonra bir kaç siteden tanıtım yazısı alın, sosyal medyayı iyi kullanın vs.

3. ayı geçti, hayda backlinke diye de savurmayın kendinizi. 200 TL verin 50'şer liradan 4 kaliteli web sayfasından 3 aylık backlink alın o sizi 2 sene götürür.
ruyaurunler skytr

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

rbx adlı üyeden alıntı

20 günlük siteye backlink almanız mantıksız. Hele bir içerik girin, alan adı kendine gelsin, Google bir güzel araştırsın, tarasın terbiye etsin.

Sağlam ve kalıcı bir web sayfası olmasını istiyorsanız 3 aydan önce backlink almayın. Sürekli güncel tutun web sayfanızı. Bir ay sonra bir kaç siteden tanıtım yazısı alın, sosyal medyayı iyi kullanın vs.

3. ayı geçti, hayda backlink'e diyede savurmayın kendinizi. 200 TL verin 50'şer liradan 4 kaliteli web sayfasından 3 aylık backlink alın o sizi 2 sene götürür.

teşekkür ederim. 20 günde 35-40 tane içerik girmişimdir. 3 ay sonra düşüneyim o halde.

rbx rbx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 709
  • Beğeniler 24 / 190
  • Ticaret 19, (%100)

ssusar4 adlı üyeden alıntı

teşekkür ederim. 20 günde 35-40 tane içerik girmişimdir. 3 ay sonra düşüneyim o halde.

Aynen böyle, devam.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al