-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba
Teknoloji sitem için backlink hiç yapmadım. Siz bu işi bilenlere sormak istedim başarılı bir backlink nasıl yapılmalı ücretsiz olarak?
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
Google'a "Blog Hocam" yazın.
Atak
www.baslatoyunu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni siteye backlink zararlı değilmiydi?
www.baslatoyunu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
En iyi backlink'in site içi yaptığın linklemedir. Eğer bu konuyu çok iyi bir şekilde yaptığını düşünürsen dış backlinklere yönelebilirsin. Dış backlink kısmına geçtin diyelim; Tanıtım yazısı, banner vs takaslarını bedavaya yapabilirsin. Footer linkler ücretli olduğu için bu konuyla ilgili bilgi vermeyeyim, ücretsiz dediğin için. Benzer kategorili sitelerin güzel yazılarına yeni yazılarına yorum yapabilirsin sitenin linkini vererek. Şimdilik bedava bunlar aklıma geldi. Paravan bloglar konusunu da araştır derim hocam ayrıca.
Ek Olarak:
Okuyalım bakalım :)
Teşekkür ederim yardımınız için fazla iç link yapmıyordum teşekkürler.
Sitemin domain i daha 20 günlük ama blogspot olarak 1 senelik var zararı olurmu ?
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
20 günlük siteye backlink almanız mantıksız. Hele bir içerik girin, alan adı kendine gelsin, Google bir güzel araştırsın, tarasın terbiye etsin.
Sağlam ve kalıcı bir web sayfası olmasını istiyorsanız 3 aydan önce backlink almayın. Sürekli güncel tutun web sayfanızı. Bir ay sonra bir kaç siteden tanıtım yazısı alın, sosyal medyayı iyi kullanın vs.
3. ayı geçti, hayda backlinke diye de savurmayın kendinizi. 200 TL verin 50'şer liradan 4 kaliteli web sayfasından 3 aylık backlink alın o sizi 2 sene götürür.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
rbx adlı üyeden alıntı
20 günlük siteye backlink almanız mantıksız. Hele bir içerik girin, alan adı kendine gelsin, Google bir güzel araştırsın, tarasın terbiye etsin.
Sağlam ve kalıcı bir web sayfası olmasını istiyorsanız 3 aydan önce backlink almayın. Sürekli güncel tutun web sayfanızı. Bir ay sonra bir kaç siteden tanıtım yazısı alın, sosyal medyayı iyi kullanın vs.
3. ayı geçti, hayda backlink'e diyede savurmayın kendinizi. 200 TL verin 50'şer liradan 4 kaliteli web sayfasından 3 aylık backlink alın o sizi 2 sene götürür.
teşekkür ederim. 20 günde 35-40 tane içerik girmişimdir. 3 ay sonra düşüneyim o halde.