2 Ay Ücretsiz Sanal Sunucu sahibi olabilirsiniz,
https://www.digitalocean.com/register bu adres üzerinden siteye kayıt oluyorsunuz, verdiğim link benim referans linkimdir, isterseniz https://www.digitalocean.com/register üzerinden refsiz kayıt olabilirsiniz.

Alttaki kampanya kodu ile hesabınıza 10$ tanımlanıyor, aylık 512mb ramlı olan vps'i 2 ay kullanabilirsiniz, veya aylık 10$ olan 1gb ramlı vps'de satın alabilirsiniz o zaman 1 ay kullanım hakkınız oluyor. Ben sunucuyu vpn olarak kullandığım için 512 mb ram yeterli görüyürom ve şimdiye kadar bir sorunda yaşamadım.

Siteye kayıt olduktan sonra email adresinizi onaylıyorsunuz, ardından bling kısmından kullanmadığınız bir kart veya sanal kart bilgilerinizi giriyorsunuz, KESİNLİKLE KARTINIZDAN PARA ÇEKİLMİYOR 2 AY BOYUNCA, yani 3 ay gelmeden kartınızı kaldırabilirsiniz ve hizmetinizi sonlandırabilirsiniz.

Yada PAYLPAL ile 5$ ödeme yapıp bu hizmeti alamaya devam edebilirsiniz.

Kampanya Kodu: SHIPITFAST



Kodu kullanabilmek için kredi kartı bilgilerinizi girmeniz ya da Paypal ile en az 5$ ödeme yapmanız gerekmektedir.

Sitenin çalışma mantığı şu şekildedir, ücreti saatlik buda saati yaklaşık olarak, 0,014 gibi tutar yapıyor, hitli siteniz var diyelim bir anda hit patlaması yaptı 512 mb ramli vps'den 2 gb ramlı vps geçiş yapabilirsiniz, hit yoğunluğu azaldığı zaman tekrardan 512 mb ramlı sunucusuna geçip maliyeti düşürebilirsiniz.

ben kendim kullanıyorum, sanal kart ile deneyin içinde limitte olmasın sonuçta promosyon kodu 2 aylık olduğu için 2 ay boyunca hesabınızdan para çekmesi mümkün değil siz başka ürünler almadıkça, onun içinde sanal kartınızın limitini 1tl yaparsanız kafanızda rahat olur ;)

ayrıca eklediğiniz kartıda kaldırabilirsiniz sistemden ;



buda promosyon tutarından ödeme yapıldığına dair kanıt,