teymir adlı üyeden alıntı

Senin seçim sisteminden haberin yok herhalde, körü körüne inanmamak lazım bazı şeylere...

Konuya: Yaşadığımız ülkenin kurucularına "ayyaş" diyebilen, gazetelerde nefret ilanları verilebilen, çocuk sayısından doğurup doğurmayaya kimle yaşayacağımıza kadar karılışılan ileri demokratik bir toplumu yaratan yöneticilere boşda denilebilir başka bir sıfatlarda gayet alalanen yakıştırılabilir.

Bu röportajdakilere 6 ay önce Hatay-Reyhanlı'da ne oldu diye sorsan, "künefe festivali mi" diyebilirler. Çünkü o kadar boş bir ülke haline geliyoruz ki, haftaya neyi tartışacağız acaba "Sokakta el ele tutuşulmasın, kadınlar kot pantolon giymesin, araba kullanmasın mı?"

Yıllarca kutuplaşmış kesimler yetmezmiş gibi her geçen gün daha da birbirimizden nefret ediliyoruz, beyazı seviyorum diyene "sana lanet olsun zındık" siyahı sevmeyen bizden değildir deniliyor. Bu mu sizin yaşamak istediğimiz ülke?


nefret ilanları dedin de aklıma geldi ,29 Mayıs'ta başlayıp 1 ay süren ve binlerce otobüsün ,polis arabasının yakıldığı ülkeye milyar dolarlık zarar veren Atatürk ile teröristbaşının resimlerinin birarada olduğu ,sadece başörtülü olduğundan dolayı "Türkiye'yi dincilere bırakmayacağız" naraları arasında hamile kadını dövüp üzerine işeyen ,güya milletvekili sıfatıyla , görev yapmakta olan amir polisin anasına söven oluşumdan bahsetmemen abesle iştigal oldu doğrusu.
ayrıca kimse kimsenin kaç çocuk doğuracağına karışmıyor ,sen 3 çocuk doğurmayınca hapse mi giriyorsun ,bu zihniyet saldıracak yeri kalmadığından ,ulusumuzun geleceği için genç nüfusu artırmak amacıyla yapılmış tavsiyeleri bile düşmanca bir dogma haline getirip "Özgürlüğümüz engelleniyor" diyerek sokaklara dökülüyor.