Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, daha önce bu tür bir uğraşım olmadığından dolayı, haritalar hakkında yetkin bilgiye sahip değilim. Sadece araştırdığım kadarıyla ve fikir yürüterek yardımcı olmaya çalışıyorum.
Söyelmiş olduğunuz iğne simgesi görünmüyorsa, sayfa türünden kaynaklanıyor olabilir. Ne sayfası oluşturdunuz? İşletmeler için geçerli de olabilir. Benim Facebook sayfam internet sitesi üzerine olduğu için bende de öyle bir seçenek yok. Konu hakkında bilgili kişiler daha aydınlatıcı fikir sunacaklardır. Kolay gelsin.
Doğru Bilgi Kutsaldır
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Akademig adlı üyeden alıntı
Merhaba yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Öncelikle
https://www.facebook.com/help/197254963682414 adresine girdiğimde '' Sayfa bilgilerini güncelle '' kısmında '' Adres alanına tıklayıp adresinizi girin veya tam konumunu ayarlamak için iğne simgesini harita üzerinde sürükleyin '' gibi bir yer yok. Sadece adres yazma alanı var..
Herhangi bir Facebook kullanıcısı gönderisine '' Konum bilgisi ekle '' dediğin de benim oluşturmuş olduğum sayfa gözüksün artık lütfen yardım edin..
Sayfanızın türüne bağlı olarak değişir bu sanırım, yerel işletme statüsünde hizmet vermeyi deneyin birde.
think, move, design.
IG: furkanekmen
Akademig
hep aynı şeyler işte..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafikerlik
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar duyarlılığınıza çok teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-