Machine adlı üyeden alıntı

Torrent sitesi Türkiye'de oldukça fazla var artık elini atsan torrent sitesi çıkıyor ama farklı bir fikirle açılırsa bir yerlere gelebilir. Yasal mı değil mi konusuna gelirsek kardeşim yasal boşluktan yararlanabilirsiniz. Yasal boşluk derken şundan bahsediyorum yasalarda telif haklarına giren materyaller sunucuda sitenizin asıl sunucusunda barınmadığı müddetçe hukuksal bir sorun oluşturmuyor sadece sizi uyarıyorlar içeriği kaldırmanızla alakalı o kadar onun dışında pek bir yaptırım olmuyor genellikle.

İllegal içeriklere izin veren ülkeler mevcut sitenizin sunucusunu o ülkelerden birinden alırsınız sıkıntı olmaz sunucu nerde tazmanya'da git tazmanyda dava açın bakim deyip keyfinize bakarsınız :)

Dediğim gibi Türkiye'de yasal boşluk çokça fazla siz sadece sitenize bir kılıf uydurcaksınız hepsi bu ondan sonrası size kalmış :)

Benim kafamda ki olay şöyle +5000 tane oyun arşivim var, hergün güncelleniyor, ona keza yazılım ondan bile fazla, programlar vs bunlar hep full sürüm, Android ve iOS uygulamaları full sürümleri var. Böyle birşey düşünüyorum. GB'larca arşivim var yani :)