mbssahin adlı üyeden alıntı

Redkek denilen herifleri ben alkış tutmak için örnek göstermedim. Devletin içinde bulunduğu durumu göstermek için örnek verdim. Redkek bile gelip bunu yapıyor ve bizimkiler de gelip kaynağı engellemeyi düşünüyorsa vay halimize...

Arkadaş kaynağı engelleyeceğine git gerekli önlemlerini al? Üç beş SQL açık bırakacağına adam gibi kur sistemini?
Adamları uyarıyoruz falan yerde falan açık var diye küfretmedikleri kalıyor. Hatta dava edenler bile olmuş... Daha ne diyeyim???

Uyarıyoruz derken bunu biraz açar mısın ? Kendi tanıdıklarımdan biliyorum, Microsoft, Adobe firmalarından ÖĞRETİCİ sertifikalarına sahipler ve Microsoft bünyesinde çalışan tanıdıklarım var. Yazılım, sistem ve ağ mühendisliği bölümlerinde ders görmüş insanlar bunlar, ve bildirdikleri açıklarla ilgili olarak bir çok bugları kapatıyorlar. 3-5 SQL açık dediğin olaylar nerede mevcut ?

Ek Olarak:

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Ülke sosyal medya üzerinden şekillenecek :) desene :rolleyes:

Gereğinden fazla yanlış olarak kullanılarak, itibarsızlaştırmaya gidildi. Her ne kadar geç kalınmış bir hareket olsa da, geç olsun güç olmasın demekle yetinmeliyiz. Faydasını, zararını ilerleyen günlerde göreceğiz.;)