mbssahin adlı üyeden alıntı

Peki anladım.

Bir de Bursa - İzmir meselesi nedir?
Yani Bursa'nın İzmir'e göre ne artısı var?

AYT'ye destek mestek verilmesin zaten. Dediğiniz gibi büyük rant var. TürkGüvenliği için ne diyorsunuz?


Bursa - İzmir konusunda ki cevabımı burada belirttim.

Ahmet Tokyüz adlı üyeden alıntı

Bursa'nın İzmir'e göre artılarını hemen söylüyeyim sana;

Türkiye'de 2 firmanın sahip olabildiği sertifikalardan 1'si Bursa'da DGN Teknoloji Datacenter, Servis Sağlayıcı, ISP, Türkiye Bursa Datacenter
Bu firma Türk ******* bile birlikte Türkiye'de 2. bir firma. İstedikleri takdirde ağ döşeyip, internet hizmeti verebilirler. Böyle bir firma henüz yok. Yaptıkları işlere bakarsan zaten anlayacaksın.

2.si ise Litera Grup firması. Bu firmanın çok artısı var DGN Network olduğu gibi, hem Üniversite'ye destek sağlıyor, kampüs içerisinde ofisleri mevcut, hem de yazılımlarını dünya ya pazarlıyorlar. Sahibi ise Osman Akın Bisiad ve BTSO Bilişim Konseyi Başkanıdır. Yakın bir zaman da Uludağ Üniversitesinde Bilgilendirme ve Ar-Ge günleri etkinlikleri düzenleyerek, genç beyinlere faydalı bilgiler aşılıyorlar. Potansiyel olarak Bursa çoğu yerden önde gelir. Büyük ve dünya pazarında ki çoğu firma Bursa'dadır, sanayi kenti olmasıda büyük bir pay sahibidir.


Türk Güvenliği konusunda durumlar çok ciddi ilerleme kaydetti. Özellikle son yapılan işlerden sonra, gerçekten çok büyük kademe kaydedildi. Herkes Türk *******'un satıldığını konuşurken, kimse kalkıpta 2. Uydumuzu konuşmadı. Güvenlik aslında çok geniş bir kavramdır. Hiç bir zaman, hiç bir devlet öyle hacker istediği zaman istediği dosyaya erişim sağlayıp, istediği belgeyi kolaylıkla yayımlayabilecek kadar rahat hareket edemez. Redkek'in neden kendi sitesinde belgeleri paylaşmayıp, google sunucuları üzerinden belgeleri paylaşım yapıyor ?

Siz gerçekten bu adamların bir şeyleri yapabildiğini düşünebiliyor musunuz ?