-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bumerang yönetiminden eleştirilre cevap geldi!
Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bumerang Ödülleri her zaman olduğu gibi adil bir oylama ile ilk aşaması olan SMS oylama sürecini tamamlamıştır.
SMS oylaması sonucunda 6 farklı kategorinin en çok oy alan ilk 10 adayı noter tasdiki ile belirlenmiştir. Bumerang Ödülleri, SMS oylaması sonrasında her kategorinin en çok oy alan 10 bloggerının jüri tarafından değerlendirilmesi ile devam edecektir.
SMS oylaması sürecinde, blogların trafik ölçümleme sistemlerince ölçülen günlük ziyaretçi sayıları vb. kriterler SMS oylamasını etkilememektedir. Her kategoride yarışmak için gerekli kriterler Bumhaber’den ‘’Ödül Kategorileri’’ başlığı altında açıklamıştır. 6 kategorinin özellikleri birbirinden farklı olup, detaylar blog yazısında belirtilmiştir. Bu özelliklerin hiçbirinde aday blogun trafik ölçümleme sistemlerince belirtilen sayısal değerleri ve blogda belirttiğimiz yarışma kriterleri dışında belirtilenden farklı hiç bir unsur baz alınmamıştır. Bu doğrultuda, ilk 10’da yer alan blogların/sitelerin bu değerlerle kıyaslanması Bumerang Ödülleri anlayışı ile uyuşmamaktadır.
Deneyim Günleri, İyi İçerik Atölyeleri gibi çok sayıda organizasyonla blog dünyasını sürekli olarak geliştirmeyi amaçlayan Bumerang Network olarak, 3. Bumerang Ödülleri’nde ilk 10’a kalan bloggerımızı tebrik eder, jüri değerlendirmesinde başarılar dileriz.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Serdar Kara adlı üyeden alıntı
Henüz Bumerang'ın bir seçimi veya değerlendirmesi olmadı bildiğimkadarıyla. Bunlar en iyi bloglar veya en çok hit alan bloglar değil. En çok SMS alan bloglar. Bu eleştiriyi jüri oylamasından sonra yapsanız daha doğru olmazmıydı? Bakalım Bumerang jürisi haketmeyen bloglara mı ödüll verecek.
Peki hocam , benim çok iyi bir sitem var diyelim , jüri görse çok beğenicek ve 1.yapıcak fakat sms yollicak çevrem yok , bu yüzden ilk 10 a giremiyorum ve jüri huzuruna çıkamıyorum bu haksızlık olmuyor mu ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SynapseMm adlı üyeden alıntı
Peki hocam , benim çok iyi bir sitem var diyelim , jüri görse çok beğenicek ve 1.yapıcak fakat sms yollicak çevrem yok , bu yüzden ilk 10 a giremiyorum ve jüri huzuruna çıkamıyorum bu haksızlık olmuyor mu ?
SMS oylamasının açığı da bu maalesef.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım davetiyeler yavaş yavaş gelmeye başladı fakat davetiyelerin tek kişilik olması bence çok kötü. En azından +1 olmalıydı.
Ayrıca Bumerang'a attığım maile gelen cevap sayesinde şunu söyleyebilirim ki kategorilerdeki "ilk 3" bu hafta içi açıklanacakmış.
Beauty May Kill
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
hürriyetin hangi yaptığı haber doğruki şimdi bu yaptığı iş doğru olsun.Adamlar yaptıkları haberleri bile politik yapıyorlar,tarafsız değiller.Adamların aısl işi habercilik bunu doğru yapamazken blog işini ypamaları tam bi saçmalık.Torpilin gırla dönmemesi imkansız.Bende çok rahatsızım bu politikalarından.
www.mucahitguner.com
lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bende yeni fark ettim forum sitemin hürriyette çıktığın :) bakalım ne olacak
blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Kimin çok kankası varsa o finale kalıyor :) saçma sapan bi sistem.
lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kimin çok kankası varsa o finale kalıyor saçma sapan bi sistem.
Yanlış düşünce benim kankam v.s yok ve dün öğrendim ilk 10 a girdiğini forumun.