Merhabalar,
Öncelikle re-write makaleleri size arama motorları açısından herhangi bir sıkıntı oluşturmaz google zaten ilk 155 karakteri inceleyip indexliyor konu başlığı,etiketler ve konunun ilk satırında yer alan cümleleri alıp index yapıyor aramalarda description bölümlerine dikkat ederseniz bu böyledir ya makelenin giriş kısmında ki kelimeyle ilişkilendiriyor ya da konu başlığına göre sonuçları yansıtıyor size.
Tabii bu özgün içerikler sitenizin sistemine bağlı blog sitesi için re-write ile yazılmış makaleler sizi bir süre boyunca belli bir yerlere getirir fakat bir süre sonra ciddi kayıplar yaşarsınız. Bir blog sitesi sahibi için okuyucu önemlidir ki genelikle blog sitelerini takip edenler bizim gibi website sahibleridir veya makale okumayı seven kişilerdir.
Eğer sen oturup kendin makeleni yazmayıp ordan burdan toplayıp paylaşırsan okuyucularınız bundan etkilenecektir bu yazıyı şurada gördüydüm okudum ben bunu ya derse bittiğin andır direk sitenden çıkar buda senin bounce rate değerini etkiler. haa hiç mi bir yerlerden almayalım diyorsunuz derseniz hayır elbette bir yerlerden alacaksınız birkaç kelime,belki cümle kurmakta zorlandığınız kısımları başka makalelerden alarak yazınızı özelleştirebilirsiniz.
Makelenizi tamamen kendi uslubunuzla yazdığınızda okuyucu kitlenizin hoşuna gidecektir ki bu yorum olarak,görüş olarak size geri dönecektir.
Bir örnek vermem gerekirse misal ben bir blogta seo makelesi okudum ve okuduğum makele beni tatmin etmedi ve istediğim cevabı bulamadım başka bir blog sitesine girdim tane tane ve resimlerle o kadar güzel anlatmış ki istediğim konuyu o blogu çok sevdim ve yorum olarak düşüncelerimi bildirdim.
Diğer blogtan farkı ne ikiside aynı konuyu ikisi de aynı terimleri kullanıyor orda html diyorsa diğer blogtada html diyecek deyişen ne farkı ne fark şu biri ordan burdan toplama makale, diğeri ise düşünülerek,özenenerek yazılmış ve görselikle desteklenmiş bir makeledir.
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir,umarım faydası olur yorumum sizlere.