HTC One'ı kullanmış ve one'dan sonra iphone 5'e geçmiş biri olarak ben kesinlikle iphone 5 derim. Htc one'nın kasa yapısından dolayı telefon çok ciddi ısınıyordu. Güncelleme ile düzeltileceği söylense de malesef el yakmaya devam ediyordu.
Bir sürü sorun başladı. Önce ısınma ardından telefonun şarj süresinin ciddi ciddi azalması ve 1 günü çıkaramayışı ardından gariptir belki de bilmiyorum ama o müthiş hoparlörlerin sesinin gittikçe kısıldığını farkettim.
Belki okan da bana katılacaktır bu konuda. Bunu birkaç kişiden duyunca bir sorun olduğunu düşündüm. Velhasıl android ne kadar kendini geliştirse de asla iphone stabiletesini veremiyor. Şarjı sömürüyor o işletim sistemi.
İos 7'yi birçok kişi beğenmedi ama ben bu yeniliğe açıkçası hayran kaldım. En son yazılımla çok akıcı olmuş ve neredeyse hatasız çalışıyor. Ben iphone 5'den çok memnunum gerçekten parasını hakeden belki de tek telefonlar iphone'lar. Ben yıllarca android kullandım ama hep bir ön yargıyla bakardım iphone'a. O para o küçücük ekrana verilir mi diye ama gerçekten veriliyormuş :) Tercih size kalmış.