Merhaba arkadaşlar,

Türk *******dan kurumsal hattı olanlar bu siteden hat sayısı kadar domain alabilir ücretsiz.

Site adresi: http://www.isavantaj.com

Kampanya hakkında detaylar:



************* AVANTAJLI WEB KAMPANYASI NEDİR?

Türk ******* Avantajlı Web Kampanyası ile Türk *******’un İş Avantaj Her Yöne, BİZ ve Esnaf'a Özel tarifelerinden faydalanan tüm müşterilerimiz koşulsuz, şartsız ücretsiz web sitesine (alan adı ve web hizmetine) sahip oluyor!
Son başvuru tarihi 30 Haziran 2014 olan bu fırsatı kaçırmayın!

Nereden Başvurabilirim?
Avantajlı web kampanyamıza başvurmak için ön talep formunu doldurun, sizi en kısa sürede arayarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirelim. Dilerseniz kampanya başvurularınızı Türk ******* Ofis ve Kurumsal Satış Kanallarından da yapabilirsiniz.

Peki bu kampanya hakkında başka neler bilmeliyim?
Kampanya taahhütsüz bir kampanyadır. Kampanyanın tek koşulu İş Avantaj Her Yöne, BİZ veya Esnaf'a Özel tarifelerinden birinden faydalanmaktır.

İş Avantaj BİZ /Her Yöne veya Esnaf'a Özel tarifelerinden faydalanan müşterilerimiz tarifelerine göre aşağıdaki uzantılardan faydalanabilecektir:



Kampanya geçerlilik süresi içinde kampanyaya dahil olan müşterilerimiz, dahil oldukları tarihten itibaren 1 yıl süre ile kampanyadan faydalanır. Örneğin 15.06.2013 tarihinde kampanya abone özelliğini alan abone 15.06.2014 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecektir. Müşterilerimizin her hattı için bir web sitesi oluşturması mümkündür.