Sitede içerik göremiyorum,tasarımı fena değil,logo saçma olmuş.
Teşekkürler.Logoya fazla emek harcamadım. Yapılan yorumlara göre birşeyler yapacğaım.
Tema müthiş ancak logo olmamış. Daha sade bişeyler..
Hocam elimden geldiğince sadeleştirdim zaten :) normalde 3d falan yapıyorum. Logonun maskotunu mert kardeşimin dediği gibi yapacağım.
Logo hoş durmus :)
maskot güzel olmuş bunları farklı şekilde kullana bilirsin logo için sadece güleni kullan mesela yazdığın yazılarda komik bişey yazdığında güleni bilgi vs yazıları yazarken tek dişli olanı kızgın bişeylerdede onu kullanırsın logo içinde bitanesini seçersin yazıyla uyumlu yaparsan daha güzel durur logo
bkz : link
şu logo sadeleştirmesi nedir bi türlü anlıyamadım tasarım bilmeyenlerin uydurması hazır bi grafik üstüne yazı yazıp logo yapmak :D
bkz : link
şu logo sadeleştirmesi nedir bi türlü anlıyamadım tasarım bilmeyenlerin uydurması hazır bi grafik üstüne yazı yazıp logo yapmak :D
Teşekkürler fakat son dediğinizi anlamadım. O linktekine benzer birşey yapabilirim öyle mi yapayım?
Ben logoyu beğendim, tema da güzel.Özgün ve kaliteli olursan iş yaparsın.
Teşekkürler. Elimden geldiğince özgün içerik gireceğim.
spina bifida adlı üyeden alıntı
İçerik yok. Bu nedenle içerik ve içeriğin sunumu açısından bakımından değerlendirilecek bir durum yok. Keşke daha sonra açsa idiniz bu konuyu.Birkaç xhtml hatası mevcut. Düzeltirseniz iyi olur.
gtmetrix puanı da oldukça düşük. Üzerinde çalışılması gerek.
Başarılar dilerim.