1-) direk bot ile ekle deyip geçmişsiniz daha tıkladığım ilk film boş : http://sinirsizfilm.org/vay-basima-gelenler/

2-) Anasayfadaki film sayısını wp okuma ayarından 4 ve 4 ün katı yapın.

3-) Direk film adı yazmak pek te mantıklı değil. Bunu yapan siteler genelde filmizlesene.comtr tarzında yani google hiti olmayan sadece site takipçilerinden hit alan siteler yapar. Aramalarda bu şekilde üstlere çıkamazsınız.

4-) İlk konu ile ilgili bot ile eklerken üstte bahsettiğim sitenin son partları tek part fakat siz onu bot ile alınca 5. part gibi göstermiş. Bunu ayarlayın. Botla önce taslak kaydedin sonra taslağı düzenleyip yayınlayın.

5-) all in one seo kullanmıyorsunuz galiba ya da o tarz bir şey kullanmanızı tavsiye ederim.

açıklama özgünlüğünden bahsetmiyorum bile

uzun lafın kısası bu şekilde giderseniz asla hit alamazsınız. Ve 10 gün sonra frumda satılık film sitesi diye yazısını görürüz.

Dikkate alırsınız umarım dediklerimi ve baştan tekrar bu filmlerin hepsini düzenleyin. Zaten site yeni olduğundan index almamştır bu sayede sorun da olmaz. Son olarak galiba imleme ya da pingleme de yapmıyorsunuz eklediğiniz filmleri. Okunma sayısı görünmekte.

son bir şey daha galiba site haritanız da yok sitemap.xml yazdım 404 verdi. Hocam önce siteyi tam ayarlayın sonra içerik girin. İyi geceler.

ek olarak yaz yaz bitmedi fakat altyazı ve dublaj diye kategori var ve fakat bunları filmlerde kullanmıyorsunuz hocam azıcı dikkat :)

üstteki manşeti de bir kategori belirtin ve kategoriden astgele yapın son yazılar yapınca bir anlamı kalmıyor :)