Selam wmaraci üyeleri,
Uzun zamandir aranizda yoktum Yeni Diplomami aldim. Avusturyada Mezun oldum orada yasiyorum bu yüzden türkcem pek iyi degil.
Uzun zamandir böyle bir hayalim vardi ve bir kac haftadir bu hayalimi gerceklestirmeye calisiyorum. WordPress Sitelerini biliyorsunuzdur Sag'da Kategoriler, Reklam alanlari yukarda Menüler vesayre hep ayni bir tarzda görsellikte görüyoruz.
Ancak ben bunu biraz degistirmek istedim ve sonuc olarak simdilik böyle:
Suan calismakta oldugum bölgeler, Arama, Yorumlar, Misafirlerin yorumlarini oylama, Konu Oylama, ve Üyelik. Bu alanlarin ayri bir dizayna ihtiyaci oldugu icin daha tam bitirmedim.
Benim dizayna gelince, sagda yukarda Konular var, O konulardan örnek Dinimiz Islam'a Tikladigimizda O konuya ait tüm Kategoriler sol tarafta düzenleniyor.
Sol Kategorilerden örnek Kiyamet Konusuna tikladigimizda ise sagda ayri bir alanda o Kategoriye ait tüm Alt Kategoriler listeleniyor.
Alt kategoride bir yazi tikladigimizda o yazi hakkinda genis bir bilgi ayri bir content'te cikiyor.
Solda en yukarda ise üc Menü tarzda bir alan var birinci Anasayfa digeri Gayemiz ve Iletisim bunu diledigimiz gibi degistire biliriz.
Solda ise haftanin sözü veya twitter hesabinizdan baglanti kurup suna bilirsiniz.
Ben simdilik bir hadis paylastim altta ise Günün Duasi: yaziyor bu alani ya sile biliriz yada Duyuru amacla kullana biliriz.
Dedigim gibi sizin fikriniz benim icin önemli, elestirmelere gönlüm acik alinmam rahat ola bilirsiniz ;)
Saygilar