Şu yazıyı okuduktan sonra diyorum ki, olur olur... :)
Gerçekten güzel bir proje akıllıca olmuş.Ben hayatımda denemekten hiç korkmadım (güvenli şekilde :D)İnsanların dediklerini pek umursamadım hayallerimin peşinden gittim bazen hayal kırıklığına uğradım bazen zarar ettim ama hiç umursamadım hep hayallerime devam ettim ve bir gün büyük bir iş başaracağıma olan inancım hiç bitmedi.Hiç bir zaman bir site açıp milyon dolarlar kazanma gibi bir hayalim olmadı bana yetecek kadar kazansam yeter zaten o kadar kazansam napacam :D kazandığım paraları genelde yeni projelerim veya ihtiyaçlarım için harcadım.Ailemin bir istediği olduğunda ve alamadıklarında hiç düşünmeden onlara yardım ettim.Bunlar olmadığı zaman benim gibi fikirleri olan kişilere destek olmaya çalıştım hayalleri için yardım ettim.Belki bir gün büyük bir insan olamayacam ama hayallerimin peşinden gitmiş olacam.Bu benim için dünyadaki bütün paralardan daha değerli.Unutmayın "Hayali olmayan bir insan yaşamıyor demektir!"böyle bir sözde uydurdum :D bir tane daha "Başaramasam bile yapmadığım için pişman olmayacağım."