lostyazilim

Google Gibi Getir (Yardım)

8 Mesajlar 1.158 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Arkadaşlar webmaster tools aracılığı ile google gibi getir özelliğini kullanıyorum.

Sitemin 4. günü 20 tane yazı gönderdim dizine.

site:siteismi.com yazdığımda indexlerim görünüyor fakat google amcada kelimeyle ilgili arama yaptığımda sitem gözükmüyor.

Bunun sebebi ne olabilir ?

Detaylı bir açıklama yapacak var mı ? :/

wmaraci
reklam

millstonee millstonee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek .
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Sitenin 4. günü ise, doğal arama sonuçlarında yer almaman gayet doğal değil mi :)

TanerGuner TanerGuner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar muhendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaslar benim siteminde ayni sorunu vardir... bir arastirma yaptim bir hostun icinde birden fazla site barindirildiginda index sorunlari oluyormus, sizce doguru mudur? sitem chatsarayi.com hic bir ana kelimede ilerleme almadi

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

millstonee adlı üyeden alıntı

Sitenin 4. günü ise, doğal arama sonuçlarında yer almaman gayet doğal değil mi :)

Google gibi getir özelliğini kullanıp dizine gönderdiğimizde doğal arama sonuçlarında direk çıktığımızı sanıyordum ? Öyle değil mi ?

wmaraci
wmaraci

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Google gibi getir özelliğini kullanıp dizine gönderdiğimizde doğal arama sonuçlarında direk çıktığımızı sanıyordum ? Öyle değil mi ?

bir nevi öyle ama sitenin kalitesine göre değişir , yoksa herkes 1 günlük siteye google gibi getir ile 1.sayfada çıkma umuduyla yaparsa işi yaş olur ,siten daha çok yeni

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

bir nevi öyle ama sitenin kalitesine göre değişir , yoksa herkes 1 günlük siteye google gibi getir ile 1.sayfada çıkma umuduyla yaparsa işi yaş olur ,siten daha çok yeni

Anladım hocam teşekkürler :)

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Anladım hocam teşekkürler :)

ayrıca eklemek isterim ki , google gibi getir'in asıl işlevi , o konuya google bot götürüyor eğer ki 1.sayfa çıkmasını istiyorsan kaliteli ve seo'ya uygun konu açarsan eğer daha çok işe yarar...O konuya google bot göndermesi demek 1.sayfaya yada 2.sayfaya koyması demek deil ,bot gelir bakar konuna baktı kalitesi düşük indexlese bile arka sıralara yollar konunu...

ama elinde sağlam bir konu varsa eğer ve seo'ya uygunsa google ile getir yaparak 1.sayfada kolaylıkla yerleşebilirsin..

Örneğin ; benim bir fan sitem var , dizi paylaşıyorum , kaliteli bir konu açıyorum ve google ile getir diyorum , ve 1.sayfada çıkıyor ve bir çok domaini dizi izle , tek parça dizi izle gibi siteleri bile geçebiliyor , google değişti artık , domaine bakmıyor kaliteli ve daha iyi sonuçlar verme peşinde arayanlarına bilmem anlatabildim mi ?

Ben bir makale yazmayı düşünüyorum seo konusunda , benim 1 aylık sitem var mesela 11,500 K hitlere kadar çıktı şuan ortalam 5-8 K arasında günlük..Amaç seo ya uygun güzel içerik li konu açmaktır.Öyle yaparsan android konusu bile açsan , andoid domainli sitelerin bile üstüne çıkabilirsin.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

ayrıca eklemek isterim ki , google gibi getir'in asıl işlevi , o konuya google bot götürüyor eğer ki 1.sayfa çıkmasını istiyorsan kaliteli ve seo'ya uygun konu açarsan eğer daha çok işe yarar...O konuya google bot göndermesi demek 1.sayfaya yada 2.sayfaya koyması demek deil ,bot gelir bakar konuna baktı kalitesi düşük indexlese bile arka sıralara yollar konunu...

ama elinde sağlam bir konu varsa eğer ve seo'ya uygunsa google ile getir yaparak 1.sayfada kolaylıkla yerleşebilirsin..

Örneğin ; benim bir fan sitem var , dizi paylaşıyorum , kaliteli bir konu açıyorum ve google ile getir diyorum , ve 1.sayfada çıkıyor ve bir çok domaini dizi izle , tek parça dizi izle gibi siteleri bile geçebiliyor , google değişti artık , domaine bakmıyor kaliteli ve daha iyi sonuçlar verme peşinde arayanlarına bilmem anlatabildim mi ?

Ben bir makale yazmayı düşünüyorum seo konusunda , benim 1 aylık sitem var mesela 11,500 K hitlere kadar çıktı şuan ortalam 5-8 K arasında günlük..Amaç seo ya uygun güzel içerik li konu açmaktır.Öyle yaparsan android konusu bile açsan , andoid domainli sitelerin bile üstüne çıkabilirsin.

Bunun farkındayım hocam yinede teşekkürler :)

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al