Herkese merhaba wmaracı üyeleri,
Eskiden zevk aldığım için şimdi ise meslek haline getirdiğim Web Tasarımı ve Programcılık işinde uzun zamandır planladığım fakat bir türlü tamamlayamadığım projem hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Çok fazla lafı uzatmadan konuya giriyorum.
Yapmak istediğim proje; aynı alan-adı içinde blog ve forum kurmak. Bu alan adının kendi adımda olmasını istiyorum. Fakat çoğu kişi kişisel alan-adlarında forum olmaz diyor. Bunun tam olarak nedenini anlayamadım. Ben şahsen forum yararlıysa çok fazla alan-adına bakan birisi değilim. Tabii ki alan-adı sitenin konusu ile bağlantılı olmalı, jenerik olması orası ayrı konu ama benim bahsetmek istediğim kişisel alan-adları hakkında.
Forum konusunu biraz açmak istiyorum. Forum daha çok destek üzerine olacak. Yani insanlar konu açıp sadece benden değil, foruma üye olan herkesten yardım alabilecek, insanlar birbirine yardım ettiği bir ortam diyebiliriz. Örneğin wmaracı.com gibi. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Diğer bir konu ise, ilgilendiğim alanlarda paylaşım yapmak. Oyun oynamayı seven, teknolojiyi takip etmeyi daha çok seven ve destek vermeyi daha daha çok seven birisiyim. Ortalama 6 yıldır forumlarla 6 yıl içinde son 3 yıldır eğitim almakla birlikte diğer bölümlerle (Joomla, WordPress gibi scriptler ve C# , C++ gibi programlama dilleri ile) uğraşıyorum. Blogumda bu konular hakkında destek vermek, makaleler yayınlamak istiyorum. Fakat Wordpress ve özellikle "bloglama" konusunda pek profesyonel sayılmam. Oyun, Teknoloji ve tabiri caizse WebMaster konuları bir arada gider mi ? Gitmezse nasıl bir çizelge hazırlamalıyım kendime ?
Önce WmAracı'na daha sonra yardımı dokunan dokunmayan sizlere teşekkürlerimi sunarım. Hayırlı günler ve forumlar.