olkunmustafa adlı üyeden alıntı
Wordpress default olarak tarih sirasina gore dizer. Yani yazilari girdikten sonra istediginiz siraya almak istediginiz yazinin tarihini degistirebilirsiniz en pratigii bu.Gelismis secenekler kullanmak isterseniz query_posts() fonksiyonunun order ve order_by parametlerelerini kullanarak siralama seklini alfabetik, ID numarasina gore ve bu parametrelere gore azalan cogalan seklinde ayarlayabilirsiniz.
Veya anasayfaya sabitle seçeneğini işaretleyerek default düzeni bozabilirsin. Sıralama şöyle olur; a b c d yazıları olsun a ilk yazılan d son yazılan.
Sabit a üsttedir b c d den, sabit a ve b kendi aralarında tarihe göre sıralanır. Hepsini sabit yaptın diyelim aynı defaulta döner. Karışık olmamıştır inşallah :)
Sabit a üsttedir b c d den, sabit a ve b kendi aralarında tarihe göre sıralanır. Hepsini sabit yaptın diyelim aynı defaulta döner. Karışık olmamıştır inşallah :)
Yazı tarihi en pratik çözüm bana göre :)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çözüme ulaştım. Ama daha farklı bir şekilde function.php'ye kod ekleyerek ulaştım. Tekrar teşekkürler.