-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugün fark ettiğim bi durum var ana sayfamda 3 adsens reklamı var buraya kadar normal,fakat bugün baktığımda 4 adet reklam var dı ben yerleştirmedim. 6 ay önce yerleştirdiğim ücretsiz bir widget bugün nasıl oldu bilmiyorum paylaşım yapan site onun içeriğini değiştirip reklam görseli haline getirmiş bu sizce ne kadar etik ? Silmedim hala duruyor normalde günlük burç yorumuydu. Değerli görüş ve yorumlarınıza sunuyorum teşekkürler.
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu nasıl yerleştirildi widget'ı yapan kişi içeriğini değiştirirse otamatik olarak mı değişiyor ekleyen her sitede ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
mustafanart adlı üyeden alıntı
Muhtemelen muhattap site burçlar çekilmesin diye önlem almıştır. Bu da sizin widgeta bu şekilde yansımıştır. Widget'ı yapan arkadaşın bir suçu yok sanırım. Aslında etik olan o burçları sizin girmeniz. Etik olmayan da hazır bir siteden izinsiz çekmeniz.
Bu widget ücretsizdi bende ekledim sıkıntı yapan kişide burç yorumları şu siteden çekilmektedir diye bi ibare koysaydı böyle bir şey yapmazdı site herhalde kaldırıyorum konuyuda anlamış oldum teşekkürler.Sitemde hack falan yok içim rahatladı.