Öncelikle bu güzel konuya degindiginiz için teşekkürü borç bilirim.
Ülkemizde ne yazık ki internet sektörüne olan güven tam olarak sağlanamadı, yapılmak istenenler bugüne kadar geleneksel yontemlerle yaptırıldı o yüzden yeteri kadar emeklemeden yürümeye çalıştık bu da bizim sık sık tokezlememize sebebiyet verdi.

İnternet girişimciligi ile yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum, yatırım teklifleri, tecrubesizlik ve başarısızlıklarla dolu pek çok şey deneyimledim. Her şeyden önce bu sektörde sevmek, benimsemek ve peşinden kosmanin önemini gördüm. Yapmak istediklerimiz her zaman bir kaç adım otemizde önemli olan yeteri kadar emekleyip sonra ayağa kalkmak ve peşinden koşmaya baslamak.

Ülkedeki bu degersizligi olcumlemenin imkanı yok bununla ilgili alternatif projeler gelistirmeye devam ediyoruz. Yeni yılın 3 veya 4. çeyreğinde belki ajans olarak böyle bir girisimle girisimcileri destekleme adına bir şeyler yapmak istiyoruz. Bugün bu konuyu tartisiyorsak yarın birbirimizin yanında olmak hepimizin temel sorumlulugudur. El uzatmak yüz gulumsetiyorsa, el uzatirken yaşadığınız zorlukları ve yorgunluğu iki gulumsemeyle unutabileceginizi düşünüyorum.

Sevgilerle...