merhaba arkadaşlar sitedeki 275 hatadan yanlızca 38 adet hata kaldı ve bunu sadece ve sadece bir koddaki > halinden >. yaparak yaptım hatada gml gibi birseyler yazıyor ve sonda "> bu şekilde oluyordu bende deneme yanılma ile sonuna. koydum ve hatadan eser kalmadı
Ek Olarak:
merhaba w3c hatalarını google in dikkate aldığı hakkında duyumlar aldım ve google hakkında bilgi sahibi olanlara sorduğumda bunun doğru olduğu onayını aldım bu hataların düzeltilmesi sadece arama motorlarında yükselmemize yarıyormuş ayrıca İe gibi sorunlu tarayıcılarda firefox ve chrome daki gibi düzgün görüntüleme yapılmasını sağlıyormuş neyse genede 225 küsur hata gittiya bi içim rahatladı :)
Ek Olarak:
merhaba w3c hatalarını google in dikkate aldığı hakkında duyumlar aldım ve google hakkında bilgi sahibi olanlara sorduğumda bunun doğru olduğu onayını aldım bu hataların düzeltilmesi sadece arama motorlarında yükselmemize yarıyormuş ayrıca İe gibi sorunlu tarayıcılarda firefox ve chrome daki gibi düzgün görüntüleme yapılmasını sağlıyormuş neyse genede 225 küsur hata gittiya bi içim rahatladı :)
Microsoft.com'da 519 hata 357 uyarı var w3c validatorda.
http://validator.w3.org/check?uri=www.microsoft.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
Bence pek de takmamak lazım bu w3c olayını.