lostyazilim

Google Adsense Başvuru Sonucu

9 Mesajlar 2.799 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

grafikyazar grafikyazar Grafik Tasarım Meraklısı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu sektörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 73 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar 2 hafta önce adsense başvurunda bulundum fakat onaylanmadı maili geldi.
Mail Şu şekilde...

Sayın Kullanıcımız,

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
---------------------

Daha fazla ayrıntı:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikalarına (http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=48182, https://support.google.com/adsense/bin/topic.py?topic=1271507) veya Web Yöneticisi Kalite yönergelerine (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769) uygun olmadığından şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize, zengin ve anlamlı içerik sağlayan, organik trafik alan ve kullanıcılara iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak tanıyan siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

İpuçları:
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
- Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
- Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz ayrıca, anlaşılır bir yapı ve gezinme sistemi aracılığıyla iyi bir kullanıcı deneyimi de sunmalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Olumlu bir kullanıcı deneyimini nasıl sunabileceğiniz konusunda daha fazla yardım için lütfen Web Yöneticisi Kalite yönergelerini inceleyin.

Siz gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra başvurunuzu yeniden incelemekten mutluluk duyarız.

Bu işlerden pek anlamadığım için ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olmanızı umuyorum.

www.grafikyazar.com

Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
wmaraci
reklam

yUsUfAbaLi yUsUfAbaLi Wordpress Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 739
  • Beğeniler 123 / 182
  • Ticaret 60, (%100)
Legal paylaşımlar yaptı isen ve bu maili aldıysan ilk sebebi siten yenimi hitin ne durumda bunlar sorulabilir hiti ve siten iyi durumda ise paylaşımların nelerdir bunlar önemli

• Üyelik 19.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu sektörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 73 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

yUsUfAbaLI adlı üyeden alıntı

Legal paylaşımlar yaptı isen ve bu maili aldıysan ilk sebebi siten yenimi hitin ne durumda bunlar sorulabilir hiti ve siten iyi durumda ise paylaşımların nelerdir bunlar önemli

site yeni evet, bende bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. 1 ay olmadı site açılalı. paylaşımlar legal warez içerik yok. günlük ziyaretçi sayısı şuan için 100den aşağı düşmüyor.

www.grafikyazar.com

yUsUfAbaLi yUsUfAbaLi Wordpress Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 739
  • Beğeniler 123 / 182
  • Ticaret 60, (%100)
Tamam erken daha başvurmak için biraz zaman geçsin hitiniz artsın günlük özgün paylaşımlarda bulunmaya dikkat edin sonra tekrar deneyin

wmaraci
wmaraci

chntrkylmz chntrkylmz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
2 aşamaya geldikten sonrası gerisi kolay Temanı değiş bir süreliğine kayıtların siteyle alakasız olmasın düzenle yazılarını Resim Video ile destekle ama telif hakkı içermesinler. bu sayede almıştım ben adsenseyi

Nighty Nighty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenin en az 3 ay açık olması gerekiyor. Ben tam site 90 günü doldurunca almıştım.

• Üyelik 19.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu sektörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 73 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

yUsUfAbaLI adlı üyeden alıntı

Tamam erken daha başvurmak için biraz zaman geçsin hitiniz artsın günlük özgün paylaşımlarda bulunmaya dikkat edin sonra tekrar deneyin

Haklısınız,biraz daha içerik eklemekte fayda var.

chntrkylmz adlı üyeden alıntı

2 aşamaya geldikten sonrası gerisi kolay Temanı değiş bir süreliğine kayıtların siteyle alakasız olmasın düzenle yazılarını Resim Video ile destekle ama telif hakkı içermesinler. bu sayede almıştım ben adsenseyi

Temanı değiş demenizin sebebi nedir? Temam ücretli bir tema lisanslı ve hoşuma da gidiyor açıkcası,tema değişmenin gereği var mı?

Nighty adlı üyeden alıntı

Sitenin en az 3 ay açık olması gerekiyor. Ben tam site 90 günü doldurunca almıştım.

Bu bir kural mı, yani 90 gün dolmadan adsense başvuruları onaylanmıyor mu?

www.grafikyazar.com

chntrkylmz chntrkylmz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
gerek yok özgün bi tema ise sadece aynı sorunu bende yaşadım temamı değiştim basit bi tema kullandım ve içerikleri düzenlendimbaştan şansamı bilmem artık onaylanmış tı :D

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
facebook, twitter hitin google'dan fazla olduğunda da böyle olabiliyor. Çünkü oradan gelen hit genelde sayfa gezinme oranı düşük olabiliyor. Bununda bir dengede olması lazım.

Çünkü süre kuralı diye birşey yok adsense için birkaç günlük siteyi bile kabul ediyorlar bazen.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al