şahsen bu kadar para vermeni önermiyorum sadece scripte anladığım kadarı ile sağlam bir alt yapım olsun kafamda soru işareti kalmasın vs. vs. diyorsun bunun için sana opencart önerebilirim gerek ekşlentileri gerek sanalposları esnek kodlama yapısı olsun herşeyi ile güzel bir script buraya harcayacağın binlerce lira ile ürün alabilirsin. opencart ise kendin bilmiyorsan yazılım işini opencart işlerinde kurumsallaşmış firmalar mevcut ve fiyatları cok uygun isteklerini sırala gönder fiyat iste.

işin hukuki boyutuna gelince2014ü mutalaka beklemeni öneririm vvaktin varsa bilmem ne defter parası cart curt olayları varmıs bende açıyorum bi e ticaret sitesi ve opencart alt yapısı kullanıcam. müşterilerine fatura gönderme mecburiyetin var bunu bikere kabullen yoksa çok çok büyük cezaları mevcut.

2. bir seneryo olarakda home ofis olarak gösterirsin vergi mükellefi olup spotaj ödemezsin ev kendinin ise değil ise kira gösterirceksin 200 liranın 50 lirası vardı sanırım aylık birde otomatikmen bağkurlu olacaksın aylık 300 yada 350 lirada oraya ödüyeceksin muhakkak işini bilen bir muhasebeci ile çalış eş dost ile sakın ha çalışma (deneyimliyim kişisel tavsiyem) ve daha bla bla bla bir sürü şey anlatabilirim özellikle sorduğun bir şey varsa yardımcı olmaya calısırım bende açıcam inş 2014 ilk ayında.

unutmadan benim param var diyorsan iş yapıyorum kardesim parasını verip hiç uğrasmadan alt yapım sağlasın diyorsan tabiki eticaret.com ilk 10 a girer.